Juventus, în semifinalele Ligii. ”Bătrâna Doamnă” a ținut în șah Barcelona

Juventus, în semifinalele Ligii. ”Bătrâna Doamnă” a ținut în șah Barcelona
Juventus s-a calificat, miercuri, în semifinalele Champions League, după ce a remizat 0-0 cu FC Barcelona în returul de pe Camp Nou.

Campioana Italiei și-a asigurat prezența în faza următoare după victoria clară din tur, scor 3-0. Golurile din partida respectivă au fost marcate de Dybala (7, 22) și Chiellini (55).

În celălalt meci al serii, AS Monaco a învins-o cu 3-1 pe Borussia Dortmund, și merge și ea în semifinalele Champions League. Pentru francezi au înscris Mbappe (3), Falcao (17) și Germain (81), unica reușită oaspeților venind de la Reus (48). În prima manșă a sferturilor, Monaco s-a impus cu 3-2 pe terenul nemților.

Pentru marele trofeu se vor bate Real Madrid, Atletico Madrid, Juventus și AS Monaco. Tragerea la sorți a meciurilor din semifinalele Champions League este programată vineri, 21 aprilie. Partidele se vor juca pe 2 și 3 mai, respectiv 9 și 10 mai 2017.

FC Barcelona - Juventus 0-0

Cartonașe galbene: Iniesta (41), Neymar (44)/ Chiellini (57), Khedira (64)

Barcelona: ter Stegen - Alba, Umtiti, Pique, Roberto (Mascherano 78) - Iniesta (C), Busquets, Rakitic (Alcacer 58) - Neymar, Suarez, Messi

Antrenor: Luis Enrique

Juventus: Buffon (C) - Sandro, Chiellini, Bonucci, Alves - Pjanic, Khedira - Mandzukic, Dybala (Barzagli 75), Cuadrado (Lemina 84) - Higuain (Asamoah 88)

Antrenor: Massimiliano Allegri

Arbitru: Björn Kuipers (Olanda)

Stadion: Camp Nou, Barcelona (Spania)

Comenteaza