Legendarul Franz Beckenbauer ajunge la Cluj mâine

Legendarul Franz Beckenbauer ajunge la Cluj mâine
Preşedintele de onoare al echipei Bayern Munchen, Franz Beckenbauer (foto), unul din cei doar doi sportivi care au câştigat Cupa Mondială de fotbal atât ca jucător cât şi ca antrenor, va sosi la Cluj abia mâine, pentru partida CFR Cluj - Bayern Munchen.
Staff-ul şi jucătorii lui Bayern vor ajunge la Cluj astăzi la prânz, însă legendarul jucător şi antrenor va sosi aici doar mâine după-masă.

Franz Beckenbauer va veni la Cluj atât în calitate de preşedinte de onoare al clubului german dar şi pentru a comenta, pentru postul de televiziune Sat 1, meciul de mâine seară al bavarezilor.

Legendă a lui Bayern Munchen, pentru care a jucat peste 420 de partide în 13 ani (1964-1977), Beckenbauer este privit drept cel mai mare jucător german al tuturor timpurilor şi unul din cei mai mari şi de succes fotbalişti la nivel mondial din istoria acestui sport.

Supranumit "Kaiser-ul", Beckenbauer este unul din cei doi sportivi, alături de Mario Zagallo, care au câştigat Cupa Mondială de fotbal atât în calitate de jucător (1974), cât şi ca antrenor (1990).

De precizat că din conducerea echipei Bayern Munchen fac parte şi alţi fotbalişti de legendă ai clubului şi ai fotbalului german, Karl-Heinz Rummenigge, în prezent CEO al lui Bayern şi Uli Hones, preşedintele clubului.




Comenteaza