Legiunea străină a "şepcilor roşii", criticată dur de un antrenor de vază

Legiunea străină a
Noile achiziţii ale Universităţii Cluj nu au reuşit să impresioneze. Unul dintre cei mai bine titraţi antrenori din ţară a criticat dur calitatea legiunii străine a alb-negrilor.

Cunoscutul antrenor Mihai Georgescu, cel care i-a promovat în fotbalul mare pe Raţ, Jean Barbu, Maxim, Răduţ sau Chiricheşu, s-a arătat profund dezamăgit de prestaţia jucătorilor nou-veniţi la echipa clujeană în meciul cu ASA Târgu-Mureş.

"Eram curios să văd noua față a Universității Cluj. Am aflat că s-au făcut mai multe transferuri în iarna aceasta și că au venit jucători din campionatul olandez, unde știm că există o școală de formare de jucători renumită. Din păcate pentru "U" Cluj, a fost o prestație sub mediocră.

Pe mine, ca antrenor, mă îngrijorează, din perspectiva susținătorului clujean, valoarea intrinsecă a jucătorilor, care este una îndoielnică. Diferența dintre cele două echipe este evidentă, a mai apărut și acel cartonaș roșu și penaltiul și deja mai erau puține de făcut! Mi se pare că Universitatea Cluj a tras un singur șut pe poartă în cele 90 de minute, ceea ce este extrem de puțin", a afirmat antrenorul, pe Digi24 Cluj.

Chiar dacă este conştient că stranierii sunt încă în perioada de acomodare la echipă, Georgescu este de părere că evoluţia lor a fost sub orice critică.

"Am înțeles că mulți dintre jucători au venit de 2-3 săptămâni și se poate pune evoluția lor și pe seama lipsei de omogenitate, dar trecând peste acest aspect al relațiilor de joc, pentru că jocul clujenilor nu s-a legat deloc, fotbaliștii folosind doar mingea lungă pentru a ajunge la poarta adversă, calitatea nu s-a prea văzut la jucătorii Universității Cluj", a adăugat acesta.

"Universitarii" au pierdut meciul contra celor de la ASA Târgu-Mureș la scor de neprezentare și se aproprie tot mai mult de zona retrogradării.

Comenteaza