Mandorlini a acuzat în termeni duri arbitrajul din partida cu FCSB: "Meciul a fost decis de arbitru"

Mandorlini a acuzat în termeni duri arbitrajul din partida cu FCSB: "Meciul a fost decis de arbitru"
| Foto: sursa: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

FCSB a învins-o duminică seara pe CFR Cluj cu 1-0 în Ghencea. La finalul meciului antrenorul lui  CFR Cluj, Andrea Mandorlini, a acuzat arbitrajul.

Antrenorul italian al lui CFR Cluj crede că în Ghencea a fost o viciere de rezultat. Acesta consideră că CFR Cluj ar fi trebuit să primească un penalty după un presupus henț al lui Joyskim Dawa și că lovitura de la 11 metri care a decis meciul a fost incorect acordată.

"Meciul a fost decis de arbitru. A dat un penalty inexistent. La noi a fost penalty clar, asta a decis partida, nu Steaua. Arbitrul a decis partida. Incredibil. Am văzut noi și asta ați văzut și voi. Am jucat bine, dar a fost o eroare uriașă.

Nu noi am pierdut meciul. A fost penalty la Dawa, am văzut faza de 10-20-50 de ori și a fost henț. La FCSB a fost un penalty inexistent.

Până la penalty era 0-0. Nouă nu ne-au dat un penalty clar. Aceste episoade decid o partidă! Avea mâna depărtată de corp! Le-a dat un penalty lor pe care numai arbitrul l-a văzut", a declarat Andrea Mandorlini, citat de eurosport.ro

Regulamentul însă prevede altceva în cazul fazei contestate de Andrea Mandorlini. La faza în care mingea a fost lovită cu mâna de Joyskim Dawa în propria suprafața de pedeapsă, petrecută în minutul 62, după o centrare a lui Durel Avounou, balonul i-a venit în braț stoperului dintr-o altă zonă a corpului.

Regulamentul în cazul unei astfel de faze prevede că jucarea mingii cu mâna nu trebuie sancționată. S-ar fi acordat penalty doar dacă Joyskim Dawa ar fi avut mâna într-o poziție nefirească, ridicată prea mult.

Comenteaza