Mandorlini: „Eu nu am vrut să-l dau afară pe Bastos!"

Mandorlini: „Eu nu am vrut să-l dau afară pe Bastos!
Andrea Mandorlini, antrenorul care a reușit eventul cu CFR Cluj în 2010, susține că n-a dorit niciun moment să-l dea afară pe Rafael Bastos, eroul partidei cu Sporting Braga.

„Am urmărit meciul cu Sporting Braga și am fost un fan al CFR-ului. Mi-a plăcut Bastos, dar am descoperit și alți jucători, pe care nu-i știam, fiindcă nu am lucrat cu ei: Kapetanos, Sepsi... Am văzut, de asemenea, un grande Mureșan. A jucat ca de obicei, adică foarte bine", a declarat actualul antrenorul de la Hellas Verona, pentru evz.ro.

Patronul Arpad Paszkany a dezvăluit aseară că „mai mulți antrenori trecuți pe la CFR au vrut să-l dea afară pe Bastos". Unul dintre aceștia a fost chiar Ioan Andone, care a recunoscut că a dorit să renunțe, astă-vară, la serviciile brazilianului, sătul de fițele lui.

Mardorlini nu este unul dintre aceia care a intenționat să scape de Bastos: „Eu am lucrat bine cu Bastos. Cu mine la echipă, el juca mereu. Nu am vrut niciun moment să-l dau afară! Bine, poate că au fost anumiți antrenori care au cerut mai mult de la el și poate de aici să fi apărut problemele".

CFR Cluj a învins aseară în deplasare Sporting Braga, 0-2, în primul meci din grupele Ligii Campionilor. Vezi aici meciul în format live text iar aici cronica meciului.

Comenteaza