Mario Camora reia antrenamentele: "Nu vreau să ne grăbim. Încerc să fac un program specific"

Mario Camora reia antrenamentele: "Nu vreau să ne grăbim. Încerc să fac un program specific"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Căpitanul formației din Gruia speră la o revenire cât mai rapidă pe gazon, după ce a fost supus unei operații de apendicită.

Aflat încă în perioada de recuperare după intervenția chirurgicală, Mario Camora (36 de ani) a vorbit pe larg despre problemele medicale cu care s-a confruntat și a dezvăluit că va începe cât mai curând pregătirea.

"Acum mă simt mai bine. Am început deja alergarea ușoară, sper să revin cât mai repede pe teren, că mi-a fost dor. Eram obișnuit să stau pe teren. Sunt mai mult nervos din afară. După obișnuința din teren e mai greu acum.

A fost un moment dificil pentru mine. Am simțit simptome la meciul cu ”U” Cluj. Am crezut că am făcut eu o mișcare anume. Am luat inflamatoare în Turcia, apoi în țară am făcut teste. Sâmbătă m-am trezit transpirat, aveam febră. Am fost internat la Spitalul Universitar, apoi am venit la Cluj.

Nu vreau nici eu, nici staff-ul medical să ne grăbim. Încerc săptămâna asta să fac un program specific. Sper ca săptămâna viitoare să încep pregătirea. Sper ca pe 30 noiembrie să revin, ăsta e obiectivul meu", a declarat Camora pentru Digisport.

În actualul sezon, căpitanul CFR-ului a strâns 25 de apariții în toate competițiile, reușind să marcheze un gol și să ofere o pasă decisivă.

Comenteaza