Marius Șumudică, atacat de un fost selecționer: “Este degradant că mai există astfel de mentalități în fotbalul nostru”

Marius Șumudică, atacat de un fost selecționer: “Este degradant că mai există astfel de mentalități în fotbalul nostru”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul campioanei este critcitat intens din cauza faptului că a sacrificat meciul din Supercupă pentru returul cu Borac Banja Luka din preliminariile Ligii Campionilor.

Înaintea partidei cu CS U Craiova, care îi putea aduce primul trofeu pe banca CFR-ului, Marius Șumudică a declarat că un parcurs cât mai îndelungat în cupele europene e mai important decât Supercupa.

Totuși, atitudinea tehnicanului a fost imediat taxată de fostul selecționer, Cornel Dinu.

”Este o diferență de mentalitate! Italia are 34 de meciuri fără înfrângere. Câștigi cât poți! Ca să-mi spui că nu te-a interesat... este șmecherie de bâlci. Nu există la un asemenea nivel să spui că nu te interesează trofeul.

Este degradant că mai există astfel de mentalități în fotbalul nostru. Nu sunt de acord cu așa ceva. Șumudică nu doar că mai are de lucrat, ci și de transmis o atmosferă de coeziune. Nu îi va fi ușor, dar hai să îi dăm niște circumstanțe atenuante”, a spus Cornel Dinu, potrivit Prosport.

CFR Cluj întâlnește Borac Banja Luka în această seară, de la 21:00. În prima manșă a duelului, “feroviarii” s-au impus cu 3-1, în Gruia.

Comenteaza