Măsuri clare impuse înainte de meciul de duminică de pe Cluj Arena. Ce este INTERZIS să duci pe stadion

Măsuri clare impuse înainte de meciul de duminică de pe Cluj Arena. Ce este INTERZIS să duci pe stadion

Jandarmii clujeni vor asigura ordinea publică în zona stadionului Cluj Arena, duminică, cu ocazia meciului dintre U Cluj și U.T.A. Arad.

Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca va asigua măsurile de ordine publică, duminică, 11 decembrie, la meciul dintre Universitatea Cluj și U.T.A. Aradcu un efectiv de 150 de jandarmi.

"Pentru a preveni apariția unor potențiale incidente, recomandăm participantilor să evite deplasarea în grupuri mari la sau de la stadion, să manifeste răbdare și să respecte indicațiile forțelor de ordine", transmit jandarmii clujeni.

Conform acestora, participanții la meci vor fi verificați la intrarea pe stadion de către reprezentanții unei societăți de protecție și pază specializată, care îi vor supune unui control corporal preventiv, cu scopul evitarii introducerii pe stadion a unor materiale sau obiecte ce pot pune in pericol siguranța spectatorilor.

"Vă infomăm că legislația în vigoare interzice persoanelor fizice să dețină, să folosească sau să efectueze orice operațiuni cu materiale pirotehnice.

Spectatorii nu au voie să introducă în stadion obiecte care pot să pună în pericol securitatea participanților la competițiile sportive, substanțe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuțite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecționate pentru tăiere, împungere sau Iovire.

De asemenea, este interzisă afișarea de inscripții care incită la ură națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și Ia violență. Recomandăm suporterilor să evite implicarea în conflicte de orice natură și să solicite sprijinul forțelor de ordine din zonă în cazul în care sunt matorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială", a mai transmis Gruparea de Jandarmi Mobili ,,Ștefan Cicio-Pop" Clu j-Napoca.

Comenteaza