Meciurile de Fed Cup au umplut, din nou, Sala Polivalentă din Cluj

Meciurile de Fed Cup au umplut, din nou, Sala Polivalentă din Cluj
Duelul între României şi Germania, din barajul pentru Grupa Mondială, are loc în acest weekend, la Cluj.

Polivalenta clujeană s-a umplut din nou la meciul dintre România şi Germania pentru menţinerea în Grupa Mondială. Simona Halep și Irina Begu, cele două jucătoare ale României care joacă astăzi, au făcut o incălzire ușoară și au ieșit de pe zgura cu 45 de minute înainte de începerea primului meci. Tragerea la sorți a meciurilor din FED Cup, play-off-ul pentru Grupa Mondială, dintre România și Germania, de la Cluj, a stabilit ca primul meci al zilei de sâmbătă, 16 aprilie, să fie cel dintre Irina Begu și Angelique Kerber, începând cu ora 13, urmat de întâlnirea Simona Halep - Andrea Petkovic. Înainte de startul oficial al celor două meciuri de sâmbătă, imnurile celor două echipe au fost intonate de Fanfara Diviziei 4 Infanterie "Gemina".

Interesul românilor pentru întâlnirea România - Germania, de pe 16 și 17 aprilie, contând pentru play-off-ul Grupei Mondiale a FED CUP BNP Paribas, a atins cote record. Biletele scoase la vânzare pe site-ul www.eventim.ro și în rețeaua Eventim, s-au vândut complet în aproximativ patru ore.

Duminică, tot de la ora 13, va avea loc marele meci dintre Simona Halep, locul 6 WTA şi Angelique Kerber, locul 3 WTA, respectiv Irina Begu - Andrea Petkovic, la simplu, și Monica Niculescu/Alexandra Dulgheru - Annika Beck/Julia Goerges la dublu.

Ambele echipe vin după înfrângeri în sferturile de finală ale competiţiei: România a cedat cu 2-3 în faţa Cehiei, Germania a pierdut şi ea cu Elveţia.

Comenteaza