Mesajul lui Iuliu Mureșan: ''Nu ne temem de nimeni! Mai aducem jucători"

Mesajul lui Iuliu Mureșan: ''Nu ne temem de nimeni! Mai aducem jucători
Președintele Iuliu Mureșan spune că CFR va continua lupta pentru supremație în ciuda problemelor financiare pe care le traversează.

"Nu e ușor să joci neplătit. Am obținut 25 de puncte, acum e rândul conducerii să egaleze eforturile jucătorilor. E rândul conducerii să-și facă treaba", a subliniat antrenorul Vasile Miriuță, după victoria cu Dinamo, scor 2-1. La câteva zile, președintele Iuliu Mureșan a vorbit laudativ la adresa celui care a reușit să țină vestiarul în frâu și să ducă echipa pe un nesperat loc 2, în ciuda situației financiare precare de la club. Mai mult, oficialii din Gruia pregătesc deja campania de transferuri din pauza competițională.

"Am reușit să rezolvăm prin discuții tensiunile din vestiar. Avem probleme, la fel ca și orice altă echipă. Jucătorii noștri sunt uniți, Miriuță știe să gestioneze situația. Steaua e favorită la titlu, dar noi, printr-o muncă bine făcută și cu jucători de caracter, am reușit să fim pe locul 2. Chiar dacă am adus jucători din ligile secunde, cum e Guima, mereu am fost informați foarte bine. Suntem în discuții avansate pentru doi jucători, am discutat cu Miriuță aceste transferuri, vrem să fim mai redutabili. Nu ne temem de nimeni, nu suntem fricoși", a declarat Mureșan, pentru Look Plus. 

În altă ordine de idei, oficialul CFR-ului are răbdare cu Florin Costea, chiar dacă olteanul nu a impresionat în Gruia. "Florin Costea a primit multe șanse, dar nu a convins. Ultima oară s-a accidentat. Eu am încă încredere în el. Orice jucător de la CFR e de vânzare, dacă e spre binele tuturor. Un jucător dacă are o ofertă bună e greu să îl păstrezi cu povești", a încheiat Mureșan. 

Pentru CFR urmează duminică meciul de la Chiajna, cu Concordia. Partida este programată să înceapă la ora 15:30 și va fi transmisă de Look TV. De asemenea, ea va putea fi urmărită în format live-text, pe site-ul ziuadecj.ro. 

 

Programul "feroviarilor" în Liga I

Etapa a XII-a: Concordia Chiajna - CFR 1907 Cluj

Etapa a XIII-a: CFR 1907 Cluj - FC Brașov

Etapa a XIV-a: FC Botoșani - CFR 1907 Cluj

Etapa a XV-a: CFR 1907 Cluj - CSMS Iași 

Etapa a XVI-a: Rapid București - CFR 1907 Cluj

Etapa a XVII-a: CFR 1907 Cluj - CSU Craiova

 

 

 

Comenteaza