Mesajul unui fost jucător al CFR-ului după atacurile din Londra

Mesajul unui fost jucător al CFR-ului după atacurile din Londra
Un fost jucător de la CFR Cluj a reacționat, duminică, după atentatele produse sâmbătă seara la Londra. ”Atmosfera din oraș nu e deloc bună”, spune el.

Antonio Semedo (38 ani) locuiește de câțiva ani în capitala Angliei. "Am venit aici pentru reușita fiicelor mele, pentru că aici sunt cele mai bune universități și cele mai multe oportunități", spunea fostul jucător al CFR-ului într-un interviu acordat site-ului nostru.

Semedo a transmis că este în siguranță, dar a descris panica creată în Londra după atentatele produse sâmbătă seara în centrul orașului.

"Sunt bine, mulțumesc, dar atmosfera din oraș nu e deloc bună", a declarat Semedo pentru ZIUA de CLUJ.

Şapte persoane au fost ucise şi 48 au fost rănite în atacurile comise în centrul Londrei. Cei trei presupuși atacatori au fost împușcați mortal de agenții serviciilor de securitate.

Antonio Semedo a jucat la CFR Cluj în perioda 2006-08, marcând 13 goluri în 68 apariții. Fostul fotbalist portughez a luat Campionatul și Cupa României cu "feroviarii" în sezonul 2007-08.

De-a lungul carierei, Semedo a mai evoluat la Casa Pia (1998-2000/ Portugalia), Estrela Amadora (2000-06/ Portugalia), Steaua (2008-09), Unirea Urziceni (2009-10), Ali Larnaka (2011/ Cipru) și Khazar Lankaran (2011-12/ Azerbaidjan).

Comenteaza