Minteuan, confirmat la cârma CFR Cluj. Paszkany: "orice se va întâmpla, rămâne la club"

Minteuan, confirmat la cârma CFR Cluj. Paszkany:
Antrenorul interimar al CFR Cluj, Alin MInteuan, a fost confirmat astăzi în funcţie de finanţatorul Arpad Paszkany şi preşedintele clubului, Iuliu Mureşan.
"În ultimele săptămâni am făcut o analiză şi am ajuns la concluzia că cel mai potrivit pentru echipă este Alin Minteuan. Această alegere a fost făcută şi cu mintea, şi cu sufletul. El a crescut ca jucător aici, cunoaşte toţi fotbaliştii, are trei ani de experienţă ca secund, timp în care a învăţat de la antrenorii cu care a colaborat. Marele lui avantaj este că indiferent ce se va întâmpla el va rămâne în cadrul clubului, nu are acea presiune ca alţi antrenori”, a explicat astăzi Paszkany.

„Mi-a plăcut atitundea echipei din ultimele trei meciuri, în care Minteuan a fost pe bancă. Ştim că jucătorii îl respectă ca om şi ca antrenor, nu e un mercenar să se gândească la bani. E trup şi suflet pentru CFR”, a adăugat şi Mureşan.

Minteuan speră ca returul campionatului să fie mai bun pentru echipă decât meciurile înregistrate în prima jumătate a sezonului. "Am schiţat deja câteva idei pentru pregătirea de iarnă, urmează să stabilim ultimele detalii”, a spus Minteuan

Amintim, Alin Minteuan a antrenat echipa în ultimele două meciuri ale anului şi în ultimul meci din grupele Champions League, împotriva AS Roma. Aceasta, după ce fostul „principal” Sorin Cârţu a fost demis. Cu Minteuan pe bancă, echipa nu a fost înfrântă.
Comenteaza