Minteuan despre meciul cu "U": Dacă învingem mâine se va trece peste unele probleme

Minteuan despre meciul cu
Meciul de mâine dintre CFR Cluj și Universitatea Cluj este unul special, subliniază antrenorul Alin Minteuan, care speră ca și spectatoriii să contribuie la spectacolul din teren.

Urmăriți mai jos câteva dintre declarațiile lui Alin Minteuan, la conferința de presă organizată în urmă cu câteva minute de CFR Cluj, cu o zi înainte de meciul cu Universitatea Cluj.

"Este un meci foarte important. Este un meci, în primul rând, apoi este rivalitatea aceasta între jucători, suporteri, apoi și la nivel de conducere, staff. Sper ca spectatorii să înţeleagă că e un meci de fotbal, să vină să încurajeze echipa și atât. Sper ca şi jucătorii să înțeleagă că e un meci foarte important pentru CFR. Dacă câștigăm urcăm în clasament, presiunea este de ambele părți", a spus antrenorul "feroviarilor".

"Dacă ne uităm în clasament atunci putem zice că e un meci echilibrat, poate cu un ușor plus pentru noi, prin prisma golurilor marcate. Nu m-am gândit la începutul campionatului că va fi o atât de mare diferență între primul loc și noi. Universitatea Cluj are jucători buni și experimentați: Claudiu Niculescu, care din păcate a marcat în meciul din tur, Adrian Cristea, Boștină, jucători cu experiență solidă. Sper să ieșim învingători în meciul de mâine. Principalul atu sper să fie echipa. Odată cu o victorie mâine seară poate se va trece peste problemele pe care le-am avut în ultimul timp. Sper că va fi un spectacol și sper că și suporterii să contribuie la acest lucru", a mai spus "principalul".

Tehnicianul a opinat că echipa "feroviară" va fi cea care va avea mai mulţi spectatori la meciul de mâine, întrucâr va juca pe teren propriu. Acesta a infirmat faptul că reprezentanţii conducerii echipei ar fi anunţat reconstrucţia masivă a echipei şi aducerea altor jucători, precum şi zvonurile cu privire la posibila sa înlocuire.

Minteuan a admis însă că în vară strategia echipei poate fi regândită şi că s-ar putea lua măsuri inclusiv în cazul jucătorilor care nu îşi fac treaba. "Jucătorul de aia este plătit, ca să joace fotbal și să dea totul pe teren. Poate unii nu fac acest lucru şi atunci în acele cazuri posibil pe viitor să se ia măsuri", a precizat antrenorul echipei CFR Cluj.

Meciul dintre CFR Cluj şi Universitatea Cluj se va disputa mâine, de la ora 20.30.

Vezi aici ce spun jucătorii de la Universitatea despre meciul de mâine.

Comenteaza