Miriuţă: "Nu suntem o favorită la titlu. Vrem să terminăm în primele 4,5 echipe"

Miriuţă:
Antrenorul celor de la CFR Cluj, Vasile Miriuţă, a vorbit despre înfrângerea echipei sale cu 2-0 împotriva celor de la ASA Târgu-Mureş.

Tehnicianul consideră că echipa sa nu este o favorită la titlul de campioană a României în această ediţie de campionat şi s-ar mulţumi ca feroviarii să se claseze în primele 4, 5 echipe.

"Ne aşteptam să vină şi această înfrângere după mai multe victorii consecutive. Am jucat împotriva unei echipe foarte bune. Nu am ce să le reproşez băieţilor. Au jucat bine. Cu ei am făcut 22 de puncte, tot cu ei o să le fac şi pe următoarele. E bine că a venit această pauză competiţională pentru că se resimte oboseala.

La acel gol de 2-0 s-a terminat jocul. A fost unul senzaţional. N’Doye a prins şutul perfect. Mario a apărat foarte bine acel 11 metri şi a avut alte două sau trei intervenţii bune. Am pierdut, dar mergem mai departe, cu capul sus. Nu e nici o problemă că s-a distanţat Steaua. Noi nu suntem o favorită la titlu, vrem să terminăm în primele 4-5 echipe. Avem ca obiectiv 35 de puncte până la sfîrşitul turului, deci trebuie să mai facem încă 13 în 7 meciuri”, a spus Miriuţă, la Look TV.

Comenteaza