Napoca Rally Academy a dominat și în acest an Transilvania Rally

Napoca Rally Academy a dominat și în acest an Transilvania Rally
| Foto: facebook.com/NapocaRallyAcademy

Echipa clujeană de raliuri a câștigat clasamentul pe echipe și cel general prin echipajul format din Simone Tempestini și Sergiu Itu.

Un nou an, un nou succes pentru Napoca Rally Academy la Transilvania Rally. Echipa clujeană a dominat clar competiția și în acest an și a reușit să se impună în cele mai importante ierarhii. Echipajul format din Simone Tempestini și Sergiu Itu a ieșit învingător în etapa de Campionat Național, fiind urmați de echipajul Bogdan Marișca/Sebstian Itu. Pe locul al treilea s-au clasat Alexandru Pițigoi și Anton Avram.

În plus, echipajul Mihnea Mureșan/Alina-Bianca Pop a câștigat clasa RC4 și 2FWD, echipajul format din Norbert și Francesca Maior și-a adjudecat clasa RC5 și ierarhia de juniori, în timp ce Florin Tincescu și Iulian Nicolaescu au ieșit învingători la clasa 11.

În ceea ce privește clasamentul final Tour European Rally (TER), învingători a fost tot echipajul Tempestini/Itu, care a concurat pe Hyundai i20 R5. Au fost urmați de colegii de la Napoca Rally Bogdan Marișca/Sebstian Itu, iar pe ultima treaptă a podiumului a sosit echipajul belgian format din Joachim Wagemans și Francois Geerlan.

În clasamentul pe echipe, Napoca Rally Academy a câștigat detașat. Echipa clujeană a fost reprezentată de echipajele Tempestini/Itu și Marișca/Itu la RC2, de Mihnea Mureșan/Alina-Bianca Pop la RC4, frații Norbert și Francesca Maior la juniori, în timp ce echipajul Andrei Mitre/Robert Maior a concurat în Cupa DACIA. Podiumul clasamentului pe echipe a fost completat de DTO-Tellur R.T. și Sibiu Racing Team.

Comenteaza