Naţionala României revine la Cluj. În Gruia

Naţionala României revine la Cluj. În Gruia
Reprezentativa României va disputa, luna viitoare, un meci amical cu selecționata Turciei. La Cluj-Napoca. Pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Gruia. Informaţia a fost confirmată de Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj.

”Eu am înțeles că deja s-a aranjat. Se va juca sigur aici”, a spus ”Bursucul”. Meciul va avea loc în data de 9 noiembrie 2017. Va fi al doilea meci disputat de "tricolori" în Gruia. România a mai jucat aici în 2008, într-un meci cu Lituania (0-3), din preliminariile Cupei Mondiale din 2010.

Testul cu selecționata antrenată de Mircea Lucescu era programat inițial la Craiova, pe noul stadion ”Ion Oblemenco”. Dar varianta a picat. În ziua respectivă, Universitatea Craiova va disputa un amical cu Slavia Praga. Pe lista Federației a existat și Cluj Arena, unde "tricolorii" au mai evoluat de patru ori. "E binevenită oricând aici", declara directorul arenei din Parcul Central, Radu Rațiu.

După meciul cu Turcia, România va întâlni Olanda. Amicalul cu batavii este programat pe 14 noiembrie, pe Arena Națională.

Ultimele partide ale României cu Turcia au avut loc în 2012 (1-0 la Istanbul), respectiv 2013 (0-2 la Bucureşti), în preliminariile Cupei Mondiale din 2014. În aceeaşi campanie de calificare, ”tricolorii” au întâlnit şi Olanda (1-4 la Bucureşti şi 0-4 la Amsterdam).

Naţionala României va disputa următoarele jocuri oficiale în septembrie 2018, odată cu debutul noii competiţii Liga Naţiunilor UEFA. Tragerea la sorţi a grupelor va avea loc la 24 ianuarie 2018.

Comenteaza