Neluțu Varga anunță investiții masive din vară. CFR Cluj urmează să devină o „bestie” în Superligă

Neluțu Varga anunță investiții masive din vară.  CFR Cluj urmează să devină o „bestie” în Superligă
| Foto: ProSport

În ciuda unui sezon dificil pentru CFR Cluj, finanțatorul echipei, Neluțu Varga, a făcut anunțuri surprinzătoare privind viitoarele investiții în club.

Subliniind determinarea de a ridica performanțele echipei și de a obține rezultate notabile în competițiile europene, Varga a promis achiziții semnificative începând cu vara aceasta.

"De la vară discutăm despre altceva. Intrăm cu investițiile pentru a crea o echipă de forță, care să ne ofere satisfacții și în Europa, cum s-a mai întâmplat. În acest moment suntem la luptă, dar ne dorim să ridicăm nivelul", a declarat Varga pentru prosport.ro.

În ceea ce privește zvonurile privind întârzierile la plata salariilor, Varga a fost ferm în a respinge aceste afirmații, explicând că clubul a reușit să mențină un echilibru financiar și să își achite datoriile la timp.

"Am vrut să echilibrez clubul. Am văzut că se scriu prostii, că nu plătesc salariile de șase luni. Cum să nu plătesc de șase luni, când ești monitorizat de UEFA la fiecare trei luni? În 31 ianuarie eram la zero datorii.

Cum să acumulez datorii de șase luni? O singură lună avem restanță, dar asta nu înseamnă că ai probleme, e un echilibru pe care fiecare club și-l reglează cum poate", a explicat finanțatorul CFR-ului, potrivit prosport.ro.

Comenteaza