”No' azi ne-am trezit bucuroși după mult timp, Doamne ține-ne năravul! Să nu mai uităm niciodată să ne bucurăm de «U»”

”No' azi ne-am trezit bucuroși după mult timp, Doamne ține-ne năravul! Să nu mai uităm niciodată să ne bucurăm de «U»”
| Foto: https://www.facebook.com/Sepcilerosii1919/

Bucuria și emoția promovării echipei ”U” Cluj în Liga 1 nu s-a stins, deși au trecut deja peste 24 de ore de la victorie. Un mesaj emoționant a fost publicat luni de Șepcile Roșii pe pagina lor de Facebook. 

”Se spune că Șepcile Roșii, prin suferință și dezamăgiri, și-au câștigat dreptul să se trezească de bună dimineață supărați și să zâmbească numai când cele câteva bucurii, lucrurile simple, le amintesc că dragostea pentru “U” îi face deosebiți și speciali. No' azi ne-am trezit bucuroși după mult timp, Doamne ține-ne năravul!

Aseară am întors o filă neagră din istoria Universității la fotbal. Aseară jucătorii au dovedit că se poate ceea ce mulți nu mai credeam că se poate întampla după dezamăgirea cu Sibiu. Aseara noi suporterii am redescoperit că merită să speri și să lupți până la sfârșit, greșelile se repară dacă există încredere, ambiție, carcter și mentalitate.

Aseară a fost și despre noi și frații noștri dinamoviști. Au fost mulți care cu un sistem de principii și valori șubred și sărac se așteptau la sfârșitul prieteniei noastre, după acest baraj au văzut cât de puține cunosc despre loialitate, onoare și mentalitate. Bucuria noastră are preț în suferința fraților noștri, putea să fie invers și cu siguranță lucrurile stăteau la fel, rămâneam ca bărbații drepți și demni. Am fost primiți și tratați ca între frați, ca întotdeauna, mai presus de asta în cel mai negru moment al lor, frații noștri ne felicită. Respect Câinilor! Vom fi cu voi prin furtună, la capăt rasare soarele și ne vom bucura împreună.

Aseară "U" a promovat după un drum lung și anevoios. A fost totuși "senzațional, magnific, de neașteptat! Oameni frumoși care s-au dedicat altor oameni frumoși! Cei din teren și cei din tribune, un tot unitar. O iubire nemaivăzută, pătimașă, cu suișuri și coborâșuri, pentru ca așa este in dragoste…"

Aseară a fost despre “U” pe care fiecare luptător al echipei și staff-ului îl poartă pe piept, “U” care vibrează în pieptul Șepcilor Roșii! Aseară a luptat “U” care nu a existat pentru unii “jurnaliști” din România. Pentru lipsa asta de respect dovedită Simbolului Unor Inimi Românești trebuie sa le fie rușine și din partea noastră au sincere urări de "sănătate" așa cum numai din Peluză se aud!

Aseară ne-a bucurat “U”, în care orbiți de prea multă iubire și pasiune, mulți nu mai credeau și pentru asta este recomandat mai mult echilibru și poate și niște săpun să ne spălăm din vorbele grele zise la supărare. Aseară “U” ne-a strâns iar pe toți în jurul lui, simbolul fără de care viața noastră ar fi una tristă și fără vlagă. Pentru “că numai lângă “U” găsești fericire și multă iubire"!

Aseară au promovat ambiția, determinarea, unitatea, integritatea, loialitatea, principiile sănătoase, pasiunea, munca, sacrificiile și respectul! Astea sunt reperele Universității Cluj, principiile care ne ghidează viața de “U”-iști și pe care nu ni le asumăm întotdeauna toți și pe deplin, pentru că suntem oameni și mai greșim. Da’ nu-i bai! Că am dovedit cât de puternici suntem uniți și învățam cum să ne bucurăm mai des și mai tare împreună.

Cea mai importantă lecție pe care trebuie sa o învățăm pentru totdeauna este să nu mai uităm niciodată, sub nicio formă, să nu mai uităm să ne bucurăm de “U”! Aseară a promovat “U” pentru care a luptat fiecare, din vestiare până pe gazon, din birouri până pe stadion, din Peluză în Tribune, copiii Universității născuți cu “U” în suflet sau adoptați prin transferuri sau angajări.

La fel de important! În acest sfârșit de săptămână "U" a promovat cel mai de preț lucru, copiii, viitorul! Juniorii educați și crescuți în spiritul Universității. Respect tuturor juniorilor lui "U", mentorilor și antrenorilor lor! Am încheiat o luptă la fotbal, la baschet “U” își apără titlul de campioană, mai avem două sau trei meciuri din cinci, haide “U”!”, și-au exprimat Șepcile Roșii dedicarea pentru echipa de suflet a Clujului. 

Comenteaza