Noii fotbaliști ai Universității Cluj, impresionați de suporteri

Noii fotbaliști ai Universității Cluj, impresionați de suporteri
| Foto: facebook.com/sportsfestivalcom

Cele mai noi achiziții ale clubului clujean au avut șansă să debuteze în amicalul de gală cu PAOK Salonic, iar atmosfera creată de fanii “studenților” i-a impresionat.

Cei 100 de ani de istorie ai Universității Cluj au fost celebrați cu un adevărat spectacol, atât în teren cât și în afara lui. Spectatorii prezenți pe Cluj Arena au putut urmări la lucru una dintre cele mai bune echipe din estul Europei, iar înainte de meci și la pauza partidei s-au delectate cu show-uri puse la cale de organizatori.

Noul fundaș al Universității Cluj, Inacio Miguel s-a declarant deja încântat de fani. “Show-ul a fost foarte frumos, iar suporterii m-au impresionat la acest meci. Deja m-am îndrăgostit de ei și sper să fie alături de noi la fiecare meci din acest sezon”, a spus stopperul.

Portughezul a vorbit și despre debutul său în alb și negru. “A fost un meci greu, împotriva unei echipe foarte bune. În această parte a sezonului important este să unim echipa și să facem în teren ceea ce ne cere antrenorul. Noi am dat tot ce am avut mai bun pe teren. Echipa a fost foarte bună în unele momente, am încercat să conectăm apărarea și mijlocul și apoi cu atacul. Sunt doar două săptămâni de muncă, e greu să fie totul perfect”, a declarat Inacio.  

La rândul său, Cristi Dulca a vorbit despre meciul aniversar al Universității Cluj. “Până la urmă a fost o sărbătoare, clubul a împlinit 100 de ani. E irelevant acest rezultat pentru că am întânit o echipă care se pregătește de Champions League. Pentru noi a fost un joc util, cu o echipă foarte bună. Noii jucători s-au mișcat bine pentru nivelul la care suntem acum. S-a văzut că au calitate, însă noi nu stăm foarte bine cu pregătirea fizică. La orice echipă la care vin mulți jucători omogenizarea durează. Întâi se urmărește factorul fizic, apoi implementarea unui sistem și apoi vin meciurile, amicale sau oficiale”, a precizat tehnicianul.

Antrenorul “studenților” a dezvăluit și ceea ce urmează pentru cei doi “veterani” care s-au retras. “Aburdan și Giurgiu sunt doi jucători care au pus umărul la promovarea acestei echipe din Liga a 4-a până în Liga a 2-a. Tot respectul pentru ei pentru că sunt și oameni deosebiți, iar clubul le-a oferit șansa să lucreze în continuare aici. Lui Tavi Abrudan îi vom căuta un post în conducere, iar Gabi Giurgiu va prelua probabil o grupă de copii”, a spus Dulca.

 

Comenteaza