Noul proiect al lui Sisi şi Papi la "U"

Noul proiect al lui Sisi şi Papi la
Clubul de fotbal Universitatea Cluj a anunţat că va avea din nou a doua echipă, care va evolua în liga a patra.

Lotul va fi format din jucătorii care au ocazia să joace mai puţin pentru prima echipă, cât şi din fotbaliştii proveniţi de la centru de copii şi juniori.

"Vom avea la dispoziţie atât jucători foarte tineri, de la grupele de juniori, dar şi fotbalişti care, într-un moment, evoluează mai puţin în Liga I şi au nevoie de meciuri în picioare. E un pas important pe care Universitatea îl face în consolidarea structurii clubului. Obiectivul nu poate fi altul decât promovarea în Liga a III-a”, a spus Marius Popescu, antrenorul „U” II şi managerul CCJ.

Fostul căpitan al Universităţii Zsolt Szilagyi va ocupa funcţia de team-manager şi va avea ca obiectiv promovarea în Liga a III-a.

"E o provocare şi o responsabilitate. Sunt bucuros să lucrez zi de zi pentru Universitatea Cluj, clubul căruia mi-am dedicat întreaga carieră. „U” II este un proiect care va creşte jucători şi care poate deveni o rampă de lansare pentru tinerii fotbalişti de la Centrul de Juniori. Abia aşteptăm să începem competiţiile. Universitatea demonstrează că e un club modern, unde fiecare etapă a creşterii unui jucător este bine pusă la punct”, a spus Szilagyi.

Nu s-a decis încă dacă Universitatea II Cluj îşi va disputa meciurile de pe teren propriu pe Baza sportivă "Dan Anca” sau la "Clujana”.

Prima etapă programează meciul dintre „studenţii” mici şi Armenopolis Gherla, partida fiind programată pe teren propriu, joi, 4 septembrie, de la ora 17:00.

Comenteaza