O echipă de baschet venită la Cluj-Napoca, blocată în avion din cauza unei femei suspecte de coronavirus

O echipă de baschet venită la Cluj-Napoca, blocată în avion din cauza unei femei suspecte de coronavirus
| Foto: Facebook/Tsmoki Minsk

Baschetbaliştii echipei Tsmoki Minsk s-au aflat printre pasagerii care au rămas blocați mai multe ore, marți, în aeronava care a venit de la Varșovia la Cluj, cu care a călătorit și femeia cu suspiciune de infecţie cu coronavirus.

Echipa Tsmoki Minsk are programat meci în grupa J a FIBA Europe Cup, miercuri, cu formaţia U Banca Transilvania Cluj, şi a sosit la Cluj-Napoca marţi, cu o cursă aeriană de la Varşovia, care a aterizat în jurul orei 13.00.

Conducerea U Banca Transilvania Cluj a confirmat cele întâmplate.

”Am fost contactaţi din avion de către managerul echipei din Minsk. Ne-a spus că avionul este reţinut după aterizare, pentru proceduri medicale privind unul dintre  pasageri. Ne-au rugat să îi ajutăm să treacă cât mai repede prin proceduri, pentru că de la ora 19.00 au antrenamentul oficial”, a declarat, pentru News.ro, conducătorul clubului clujean, Mircea Cristescu.

De asemenea, conform regulamentelor şi procedurilor, Federaţia Europeană de Baschet a fost informată despre situaţia prin care a trecut echipa din Belarus înaintea partidei de miercuri, cu U Banca Transilvania Cluj.

 

Comenteaza