O nouă variantă pentru Traore: perioadă de probă la Arsenal

O nouă variantă pentru Traore: perioadă de probă la Arsenal
Dacă niciuna din ofertele pentru Lacina Traore, din Anglia sau din altă parte, nu se vor concretiza, ivorianul ar putea efectua o perioadă de probă la Arsenal, conform unui portal englez dedicat echipei din capitala Marii Britanii.
Conform unui articol postat în exclusivitate de portalul independent de ştiri dedicat lui Arsenal, JustArsenal.com, între oficialii echipei engleze, reprezentanţii jucătorului şi cei ai conducerii CFR-ului au avut loc discuţii, potrivit cărora fotbalistul ar putea fi cedat pentru o perioadă de probă pentru a vedea dacă se ridică la nivelul cerut de Arsenal.

„Nu a fost semnat niciun act, dar dacă un alt club nu vine cu o ofertă atractivă pentru Cluj, ambele părţi sunt de acord ca asta (jucătorul să fie cedat pentru perioada de probă respectivă, n.red.) să se întâmple”, relatează portalul JustArsenal.com.

Traore este curtat în prezent de cluburi de fotbal din Anglia, între care Aston Villa, Newcastle, Blackburn şi chiar Liverpool. Arsenal este însă primul club de fotbal din Albion care s-a arătat imnteresată de serviciile ivorianului, la începutul lui 2010.

Citeşte în ZIUA de CLUj de astăzi despre cota lui Traore şi cele ale colegilor săi de la CFR.

Etichete
Comenteaza