OFICIAL Naționala va avea un nou meci la Cluj

OFICIAL Naționala va avea un nou meci la Cluj
Echipa Națională de Fotbal a României va avea un nou meci la Cluj în acest an după cel cu Danemarca.

Federația Română de Fotbal (FRF) a aprobat, joi, în unanimitate de voturi, disputarea unui amical între selecționata României și reprezentativa statului Chile, anunță frf.ro. Întâlnirea dintre cele două naționala va avea loc pe 13 iunie 2017, la doar trei zile după meciul cu Polonia, din deplasare, din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2018.

Negocierile pentru acest joc au fost purtate încă din luna februarie, iar partida se va disputa pe Cluj Arena, conform președintelui FRF, Răzvan Burleanu.

"Am ales Clujul pentru că am găsit aici un public foarte bun, care ne-a susținut, și vom alege Clujul inclusiv pentru meciul amical (cu Chile - n. red.) pe care îl negociem în această perioadă pentru luna iunie", spunea Burleanu înainte de jocul cu Danemarca, desfășurat duminica trecută, la Cluj.

Naționala din Chile, din care fac parte, printre alții, Claudio Bravo, Arturo Vidal și Alexis Sanchez, este câștigătoarea Copa America 2016, după o finală cu Argentina. După amicalul cu România, Chile va participa la Cupa Confederațiilor, în Rusia. Va juca, în faza grupelor, împotriva Camerunului (18 iunie), Germaniei (22 iunie) și Australiei (25 iunie).

România ocupă locul 4 în Grupa E, cu 6 puncte după 5 meciuri. Elevii lui Christoph Daum au un bilanț de 3 remize, o victorie și o înfrângere. În ultimul meci, ”tricolorii” au remizat cu Danemarca, scor 0-0, duminică, pe Cluj Arena, în cea de-a cincea etapă din calificările pentru CM 2018.

Comenteaza