Ogăraru: "Aş vrea să simt şi eu gustul victoriei aici la Cluj"

Ogăraru:
Antrenorul Universităţii Cluj, George Ogăraru, a mărturisit în cadrul conferinţei de presă dînaintea partidei cu Pandurii Târgu Jiu faptul că îşi doreşte foarte mult să obţină primele trei puncte pentru noua sa echipă, iar în acest sens a părut foarte încrezător în elevii săi.


"Este o partidă mai mult decât decisivă pentru că avem nevoie de puncte. Ştiţi şi dumneavostră cum stă situaţia anul acesta în campionat, nu vrem să ajungem în zona retrogradării. În mod normal trebuie să luăm cele 3 puncte, este ceea ce ne propunem. Cu CFR a fost un meci bun, cu toate că a trebuit să jucăm mai bine de 60 de minute în 10 oameni şi am avut ceva şanse clare de a marca şi în inferioritate numerică. Din punct de vedere al implicării am fost foarte mulţumit de jucători şi al disciplinei tactice. Nu aveţi ideea cât de mult îmi doresc să câştig. Aş vrea să simt şi eu gustul victoriei aici la Cluj. Nu mi-am propus nici un număr de puncte. Îmi propun ca să iau cele trei puncte puse în joc la fiecare meci. Nu îmi fac calcul până n vară pentru că e drum lung până atunci", a spus Ogăraru.

Tânărul antrenor s-a referit şi la echipa adversă, Pandurii Tâgu Jiu, care în opinia lui practică unul dintre cele mai ofensive jocuri din Liga I.

"Pandurii nu doar meciul trecut au jucat bine, au jucat bine şi cu Astra deşi au trebuit să joace în inferioritate numerică. Îmi place jocul lor, este un joc ofensiv cu o posesie foarte bună, cu jucători foarte buni. Este o echipă care are unul dintre cele mai frumoase jocuri din campionat. Domnul Pârvulescu face parte din echipa noastră şi ne ajută cu experienţa dânsului", e de părere tehnicianul lui "U".

"Avem foarte mare nevoie de puncte, O victorie ar fi extraordinară în meciul de sâmbătă. Echipa Pandurilor este oe chipă foarte valoroasă, au jucători foarte buni, tehnici. Va fi un meci greu, dar sperăm să câştigăm. Nu ştiu dacă este o favorită pentru că valorile sunt apropiate. Jocul bun ne dă speranţe că vom câştiga sâmbătă. Ne-am încurajat între noi după meciul cu CFR, ridicăm capul şi luptăm la meciul următor. Ştim prin ce am trecut şi anul trecut, iar anul acesta va fi mult mai dificil", e de părere căpitanul echipei, Dan Bucşă.

Pentru acest meci de la clujeni vor absenta Vali Lamnaru şi Vlad morar, accidentaţi şi Raul Costin şi Justin Mengolo, care sunt suspendaţi.

Situaţia lui Sauvadet

Totodată Ogăraru a vorbit şi despre situaţia lui Flaurent Sauvadet căruia i-a fost reziliat contractul, iar mai apoi şi-a depus memoriu la FIFA.

”Eu l-am chemat în birou pentru că aş fi vrut să ştiu exact care este situaţia lui. Inițial el mi-a spus că nu-și mai dorește să mai revină la prima echipă. Eu am fost și l-am văzut la un meci al echipei secunde. Am văzut că are calitate, în acelaşi timp am văzut că nu este pregătit şi am vrut eu personal să ştiu care este situaţia lui. Lui i-a ieșit total din minte de a se întoarce și a continua lucrul la prima echipă, după care i-am urat succes în alegerile lui. I-am spus că este destul devreme să pună punct carierei lui sau să stea până în vară. Apoi a zis că vrea să lucreze după care atunci când l-am chemat în vestiar şi am avut o discuţie directă ca de la bărbat la bărbat, întrebându-l care sunt obiectivele luişi dacă îşi doreşte să fie în această echipă sau el e tot cu gândul la memorii, a zis că pe el în primul rând îl intersează să câştige memoriu cu FIFA şi nu pune pe primul plan prima echipă. Unde aş fi avut eu nevoie, Sauvadet este un jucător pe care eu nu pot să mă bazez”, a explicat Ogăraru.

 

 

Comenteaza