Ogăraru despre Neşu: A fost o bucurie pentru el revenirea aproape de teren

Ogăraru despre Neşu: A fost o bucurie pentru el revenirea aproape de teren
Antrenorul Universităţii Cluj, Geroge Ogăraru, a vorbit despre întâlnirea cu fostul fotbalist Mihai Neşu, care a ajuns pentru prima dată la Cluj, după ce a fost numit în funcţia de video analist al "studenţilor". Totodată a prefaţat primul meci oficial în faţa propriilor suporteri contra formaţiei CSU Craiova.

"Pentru jucători a fost ceva extraordinar. Ieri a venit la arenă aici. Când am avut al doilea antrenament, a intrat alături de ei în sală, le-a vorbit puţin. Apoi seara am petrecut-o împreună, am ieşit cu toţi la masă. A fost şi pentru el o mare bucurie să fie din nou aproape de teren, din nou în echipă, în vestiar şi am simţit această bucurie în ochii lui", a spus Ogăraru. 

Mihai Neşu va fi prezent alături de tatăl său la meciul Universităţii contra echipei CSU Craiova.

Ogăraru a vorbit şi despre primul meci oficial de pe teren propriu în calitatea de antrenor principal al echipei:

"Ne-am propus o victorie, cum o vom face de fiecare dată de acum încolo. Nu va fi un meci uşor cu siguranţă odată cu venirea noului staff la CSU. Cred că experienţă domnului Cârţu şi a domnului Săndoi în fotbal nu are cum să treacă fără să schimbe jocul echipei."

Cu această ocazie tânărul antrenor a făcut un apel la suporteri să fie prezenţi în număr cât mai mare la meci.

"Mă aştept să vină cât mai mulţi oameni la Cluj pentru a susţine echipa, nu ştiu dacă neapărat pentru Neşu.  Ar fi foarte bine dacă ar veni şi pentru el. Cred că sunt motive pentru familia Neşu în general care are un trecut aici la U. Cred că rezultatele şi jocul echipei vor aduce suporterii la stadion. Jucătorii suferă că nu au fanii alături de ei", e de părere Ogăraru.  

În ceea ce îl priveşte pe Sauvadet, trimis la echipa a doua de fostul antrenor Miha Teja, Ogăraru crede că e devreme să vorbească de jucător deoarece încă nu a apucat să vorbească cu el.

Pentru meciul cu Craiova, indisponibili sunt Mengolo, Vlad Morar şi Valentin Lemnaru, toţi trei fiind accidentaţi. 

Partida Universitatea Cluj - CSU Craiova, din cadrul tapei a 8-a a ligii I la fotbal se va disputa pe data de 22 septembrie cu începere de la ora 21.00.

 

Comenteaza