Ogăraru ţinteşte victoria la debutul oficial pe teren propriu. "Am emoţii pozitive"

Ogăraru ţinteşte victoria la debutul oficial pe teren propriu.
Universitatea Cluj întâlneşte pe teren propriu pe nou – promovata CSU Craiova în cadrul etapei a şasea a Ligii I la fotbal. Oltenii care au acumulat până în acest moment doar cinci puncte, se află pe locul 16, unul retrogradabil, în timp ce “studenţii” ocupă poziţia a zecea cu opt puncte.

Noul antrenor al Universităţii Cluj, George Ogăraru, va debuta pe teren propriu, într-o partidă oficială contra echipei CSU Craiova. Cu acest prilej îşi doreşte să păşească cu dreptul şi să îşi adjudece toate cele trei puncte puse în joc, mai ales după înfrângerea din deplasarea din Giuleşti în ultimul minut de joc, partidă încheiată cu scorul de 2-1 pentru Rapid.

"Ne-am propus o victorie, aşa cum am spus că îmi propun de fiecare dată să câştig cele trei puncte puse în joc. Nu va fi un meci uşor cu siguranţă odată cu venirea noului staff la CSU. Noi suntem pregătiţi, ne-am pregătit toată săptămâna pentru acest meci. Merg foarte deschis către această partidă şi încrezător în forţele proprii. Cred că experienţa domnului Cârţu şi a domnului Săndoi în fotbal nu are cum să treacă fără să schimbe într-un fel sau altul jocul echipei. Mă aştept la un meci greu, iar după ce am văzut în ultimul meci nu cred că va fi foarte ofensiv. Am emoţii pozitive. Mă bucur de fiecare dată să joc acasă, pe teren propriu, pe acest stadion minunat. Sistemul de joc nu m-am gândit să-l schimb aşa ca şi formulă, însă eu consider că sistemul de joc este dat de profilul jucătorilor pe care îi foloseşti în teren", a spus Ogăraru. 

Cu această ocazie tânărul antrenor a făcut un apel la suporteri să fie prezenţi în număr cât mai mare la meci.

"Mă aştept să vină cât mai mulţi oameni la Cluj pentru a susţine echipa, nu ştiu dacă neapărat pentru Neşu.  Ar fi foarte bine dacă ar veni şi pentru el. Cred că sunt motive pentru familia Neşu în general care are un trecut aici la U. Cred că rezultatele şi jocul echipei vor aduce suporterii la stadion. Jucătorii suferă că nu au fanii alături de ei", e de părere Ogăraru.  

În ceea ce îl priveşte pe Sauvadet, trimis la echipa a doua de fostul antrenor Miha Teja, Ogăraru crede că e devreme să vorbească de jucător deoarece încă nu a apucat să vorbească cu el. "Eu ar trebui să am o discuţie prima dată cu Sauvadet. El este acolo din anumite motive pe care eu nu le cunosc foarte bine.  Nu am apucat să vorbesc cu el, s-au întâmplat înainte de a veni eu, dar cu siguranţă voi avea o discuţie cu Sauvadet."

De cealaltă parte antrenorul oltenilor, Emil Săndoi, crede că schimbarea tehnicianului de pe banca clujenilor nu e de bun augur pentru echipa sa.

"Ne așteaptă un meci greu la Cluj. Universitatea a demonstrat în ultimele sezoane că joacă un fotbal plăcut și eficient. Eu am fost plăcut impresionat de evoluția Universității cu Mihai Teja antrenor, dar a fost și la ei o schimbare pe banca tehnică. Ogăraru vine cu concepții noi, încearcă să imprime un anumit stil de joc echipei și, astfel, suntem pe un teren pe care nu-l cunoaștem foarte bine. Ne dorim însă să ne întoarcem cu puncte, nu cu tolba goală. Ar fi nemaipoment să obținem trei puncte", e de părere Săndoi.

Pentru meciul cu Craiova, indisponibili sunt Mengolo, Vlad Morar şi Valentin Lemnaru, toţi trei fiind accidentaţi. 

Preţurile biletelor

Peluza I – 10 lei

Tribuna a II-a: 20 de le

Tribuna I: 30 de lei 

Zona VIP, etaj 4 – 50 de lei

Zona VIP, etaj 3 – 60 de lei

Zona VIP, etaj 2 – 100 de lei

Elevii, studenţii pe baza carnetelor vizate la zi şi pensionarii pe baza cuponului de pensie beneficiază de 50% reducere, la tribunele I şi II, în sectoarele special amenajate: 2A2 şi 2S1. Totodată, copiii sub 7 ani vor avea acces gratuit în sectorul 2M2, de la tribuna a doua, însoţiţi de un adult.

Echipa probabilă a Universităţii Cluj: Veselovsky - Jovanovic, Neag, Ninu, Muşat - Bucşa, Lungu - Boutadjine, Stojanovic, Viveiros - Gravenberch.

Partida Universitatea Cluj - CSU Craiova, din cadrul etapei a opta a Ligii I la fotbal se va disputa luni, 22 septembrie, de la ora 21.00.

Comenteaza