Ovidiu Vasu: "Secţia de rugby e la zi cu banii!"

Ovidiu Vasu:
Elevii lui Bogdan Voicu ar fi trebuit să joace azi meciul decisiv pentru menţinerea în Superliga Naţională, cu CSM Bucureşti, dar au refuzat să se deplaseze în capitală din cauza restanţelor financiare.

Directorul executiv al CS"U", Ovidiu Vasu, a declarat că indemnizaţiile şi premiile rugbiştilor Universităţii Cluj sunt plătite la zi, iar situaţia echipei nu este, pentru moment, atât de dramatică precum pare.

"Rugbiştii au retrogradat pentru că s-au clasat pe locul 7. Cred că oricum ar fi ajuns în această situaţie pentru că aveau foarte mulţi accidentaţi. Au fost şi probleme de ordin financiar, dar eu rămân la părerea că au refuzat să se prezinte din cauza problemelor de efectiv. Clubul Sportiv Universitatea a plătit indemnizaţiile şi a dat premiile la zi! Investigaţiile de natură medicală sunt şi ele plătite. Aseară a fost o şedinţă cu jucătorii, dar decizia lor era luată. Nu au fost fair-play, mai ales că autocarul era pregătit şi puteau să plece direct spre Bucureşti. Mâine se va întruni Biroul Secţiei şi vom şti mai multe despre viitorul secţiei de rugby. Oricum, nimic nu este pierdut. Asta, în primul rând pentru că avem mulţi tineri dornici de afirmare. Apoi, Iaşiul şi Petroşaniul au la rândul lor probleme financiare, iar dacă una dintre ele se retrage am putea să îi luăm locul", a declarat Vasu pentru ziuadecj.ro.

 

Comenteaza