Păcurar îi ține pumnii lui ”U” în optimile Cupei: ”Sper din suflet să iasă învingătoare cu Dinamo”

Păcurar îi ține pumnii lui ”U” în optimile Cupei: ”Sper din suflet să iasă învingătoare cu Dinamo”
Aflat în plin proces de recuperare, Alex Păcurar (35 ani) îi ține pumnii lui ”U” Cluj în duelul cu Dinamo, din optimile Cupei României. Partida este programată miercurea viitoare, de la ora 20:30, pe Cluj Arena.

Păcurar a evoluat pentru ambele formații, dar la meciul din optimile Cupei va ține cu singură echipă: Universitatea Cluj. Dinamo ocupă locul 7 în Liga 1, cu 24 puncte, la patru puncte distanță de ultima poziție care asigură prezența în play-off. În ultimul joc, ”alb-roșii” au pierdut cu 0-2 în fața lui CFR Cluj.

"Dinamo pleacă ca favorită, ținând cont de ligile în care se află acum cele două echipe. Însă e clar că Dinamo nu traversează o formă prea bună. Știm cu toții de problemele cu care se confruntă, atât în ceea ce privește jocul, cât și cele ce țin de viața extrasportivă.

Cu siguranță cei de la Dinamo îi vor trata puțin de sus pe cei de la "U", iar de asta putem profita. Dinamo rămâne o forță a ligii 1, însă "U" are șansa ei și se poate întâmpla orice. Eu îmi doresc din suflet ca "U" să iasă învingătoare. Sper să fiu și eu la meci, să le țin pumnii din tribune", a declarat Păcurar, în direct la Realitatea FM Cluj.

Atacantul român a comentat și parcursul "Șepcilor roșii" din Liga a III-a. ”U” este liderul Seriei a V-a după 13 etape, cu 29 puncte.

"Cred că locul pe care se află "U" în acest moment spune totul despre parcursul echipei. Am participat și eu la câteva meciuri, mai ales la cele de acasă. Unele au fost mai reușite, altele mai puțin reușite, dar important e ca echipă să rămână pe primul loc și să promoveze", a adăugat Păcurar.

Păcurar a revenit la "U" Cluj în septembrie 2016, unde a prins, însă, doar două jocuri. Este vorba de victoria cu Unirea Tritenii de Jos (12-0), unde a marcat două goluri, din 12 septembrie 2016, respectiv succesul cu Viitorul Mihai Georgescu (14-1), din 8 martie 2017. În restul partidelor din Liga a IV-a, fotbalistul crescut de "Șepcile roșii" a lipsit din cauza accidentărilor. Cu toate acestea, Alex Păcurar nu renunță la visul de a mai juca pentru "alb-negri".

"Îmi este foarte greu (să stau departe de teren - n. red.). Toată viața mea a fost legată de fotbal, iar acum nu mai pot să fac acest lucru. Dar iau această perioadă ca atare și sper ca în cel mai scurt timp să revin la antrenamente.

Eu asta îmi doresc, dacă genunchiul meu va răspunde corect la perioada de recuperare și îmi voi reveni în totalitate. Într-o săptămână, cred că voi putea să renunț și la cârje. Încet încet voi ajunge și la sala de forță. Încă n-am renunțat la ideea de a mai juca".

Comenteaza