”Papi” promite un retur spectaculos pentru ”U” Cluj. ”Există multă dorință și implicare din partea băieților” + Mesajul lui Giurgiu

”Papi” promite un retur spectaculos pentru ”U” Cluj. ”Există multă dorință și implicare din partea băieților” + Mesajul lui Giurgiu
Tehnicianul "Șepcilor roșii" s-a declarat mulțumit de jucătorii săi după aproape două săptămâni de antrenamente și se gândește în acest moment doar la promovarea în liga a treia.

"Avem un program încărcat, cu două ședințe de pregătire pe zi, una dimineața și o alta după-amiaza, dar există multă dorință din partea băieților, multă implicare. Cu toții își doresc îndeplinirea acestui prim obiectiv trasat de conducere, promovarea în Liga a III-a, sunt extrem de motivați. Suntem într-o perioadă de acumulări, peste care sper să trecem cu bine. Ne bucurăm că putem să facem un semicantonament aici, la Cluj, unde avem condiții foarte bune de pregătire", a spus antrenorul Universității, Marius Popescu, pe site-ul clubului.

”Vrem să le aducem fanilor numai bucurii în acest retur”

”Ne dorim să fim pregătiți cât mai bine până la reluarea campionatului. E un mare plus pentru noi faptul că au venit trei jucători din liga a treia (Claudiu Rogozan, Marius Ionescu, Tinuț Budăcan - n. red.), de la Unirea jucu. I-am primit cu brațele deschise. Îmi doresc ca fanii să fie alături de noi în număr și mai mare, iar noi să le aducem numai bucurii în acest retur. Sper să revină cât mai repede și Păcurar, pentru că este un jucător care poate face oricând diferența”, a declarat căpitanul ”Șepcilor roșii”, Gabriel Giurgiu, pentru ZIUA de CLUJ.

Giurgiu a evoluat în toate cele 14 meciuri ale Universității din tur, marcând 3 goluri.

"Studenții" s-au reunit pe 23 ianuarie 2017, iar primul amical din acest an este programat sâmbătă, 4 februarie, cu CSM Hunedoara. Partida se va juca în Parcul Sportiv Iuliu Hațieganu, începând cu ora 12:00.

"U" Cluj va mai întâlni în perioada de pregătire Unirea Jucu (dublă întâlnire), FC Zalău, CS Ocna Mureș și Cetate Deva, în aceeași locație. "Alb-negrii" vor sta în prima etapă a returului, din 25 februarie.

Elevii lui "Papi" au încheiat prima parte a sezonului din Liga a IV-a pe primul loc, cu 40 puncte, având un bilanț de 13 victorii și un singur egal.

Comenteaza