Paszkany a găsit vinovaţii pentru eşecul de la Vaslui: „Fotbaliştii nu pot gestiona presiunea"

Paszkany a găsit vinovaţii pentru eşecul de la Vaslui: „Fotbaliştii nu pot gestiona presiunea
Principalul finanţator al CFR-ului nu îşi menajează fotbaliştii după umilinţa de la Vaslui (0-4).

Cu doar două puncte în trei meciuri, CFR e departe de o formaţie care se luptă la titlu. Înfrângerea usturătoare cu FC Vaslui a declanşat furia lui Arpad Paszkany. „De vină sunt jucătorii care au fost pe teren. Eu cred că ei au o presiune pe care nu o pot gestiona. Sunt dezamăgit,sunt foarte dezamăgit, mă aşteptam la altceva după aceste partide", a răbufnit Paszkany la Digi Sport.

Acesta şi-a reconfirmat susţinerea pentru Rednic, însă, după cum arată istoria recentă, majoritatea antrenorilor care au primit asigurări din partea conducerii CFR-ului că nu vor fi demişi, au fost înlăturaţi la scurt timp de pe bancă. "Am vorbit cu Rednic şi i-am cerut să fie calm. Eu cred că jucătorii au o presiune pe care nu o pot gesiona. Nu se pune problema să îl demitem pe Rednic. Dacă nu cîştigăm campionatul anul ăsta, cu siguranţă cu echipa asta vom forma un nucleu pentru sezonul viitor. Nu cred că Mircea Rednic este de vină de acest eşec usturător şi umilitor", a mai spus Paszkany.

În următoarele patru meciuri CFR va juca cu Viitorul Constanţa pe teren propriu, se va deplasa la Bucureşti pentru meciul cu Steaua , va primi vizita Coronei Braşov, după care va disputa derby-ul Clujului cu Universitatea, pe Cluj Arena.

Etichete
Comenteaza