Paszkany le dă un ultimatum fotbaliştilor: "Jucaţi fotbal sau plecaţi la vară!"

Paszkany le dă un ultimatum fotbaliştilor:
Duelul cu Rapid din ultima rundă a declanşat furia finanţatorului de la CFR Cluj.

Arpad Paszkany şi-a pus jucătorii la zid şi îi ameninţă cu dispo-nibilizarea la finalul sezonului, după prestaţia lamentabilă din meciul cu Rapid. „Mediocru e un cuvânt blând pentru meciul pe care l-am văzut. Vom trage linie la final şi vom vedea cine merită şi cine nu să mai juoace la noi", a răbufnit patronul echipei din Gruia.

Gruia, CFR- Rapid, minutul 90, nici o ocazie de gol, două şuturi în tribune şi cam atât. Astfel a arătat derby-ul „feroviar", unul anost şi fără realizări de o parte şi de cealaltă. Jocul slab al campioanei nu a mai fost trecut cu vederea de conducerea clubului, iar Paszkany a ieşit la atac imediat după fluierul final. „N-am văzut de mult un meci atât de slab al CFR-ului. Mediocru e un cuvânt blând pentru ceea ce am văzut. Sunt câţiva care m-au dezamăgit, câţiva care au primit o grămadă de şanse să demonstreze ce pot. Dacă nici de a patra sau a cincea şansă nu te foloseşti, atunci ce să mai facem? Nu nominalizez pe nimeni, dar vom trage linie, sita cerne, nu e nici o problemă. Vom vedea la finalul sezonului care mai marită şi care nu să continue cu noi. E greu să joci în şase oameni contra unsprezece. Bine că avem şi punctele care le avem pentru că, după joc, suntem jos de tot", a răbufnit patronul formaţiei din Gruia.

Jocul a fost criticat dur şi de preşedintele Mureşan. „A fost un joc foarte slab, un fel de nimic la nimic. Am fost slabi, jucătorii evoluează cu frică. Sper să scoatem echipa din pasa asta proastă", a completat oficialul din Gruia.

Ultima dată când conducerea şi-a pus la zid fotbaliştii în mass-media , a fost după un meci cu FC Botoşani din Cupa României. Se întâmplat anul trecut, înainte de finalul turului. Moldovenii au ţinut CFR-ul în şah 56 de minute, până când Bjelanovic a reuşit să deschidă scorul . Luis Alberto a marcat şi el, iar „feroviarii" s-au calificat în sferturile de finală ale Cupei, însă jocul a fost taxat dur de Paszkany. „Unii m-au dezamăgit foarte mult şi ar trebui să plătească chirie pentru locul din vestiar. Au fost mai mult decât indolenţi şi nu poţi păcăli o meserie care se face la vedere. Felgueiras a fost cel care ne-a calificat mai departe. Au contracte si salarii prea mari si probabil se gandesc doar la asta. Vine iarna si facem curatenia atunci", a punctat omul cu banii din Gruia.

 

Amical cu Ferencvaros

CFR Cluj va disputa, duminică, de la ora 18.00, la Budapesta, o partidă amicală cu formaţia Ferencvaros, a anunţat site-ul oficial al clubului "feroviar". Partida va avea loc pe Stadionul "Albert Florian", fiind ultimul meci găzuit de arena din capitala Ungariei, înainte de a fi demolată. Campionatele din Europa sunt întrerupte în acest week-end, deoarece se dispută meciuri ale echipelor naţionale în cadrul preliminariile Cupei Mondiale din 2014. Vineri, de la ora 21.30, România întâlneşte Ungaria, tot la Budapesta, în Grupa D a preliminariilor CM, meciul urmând să se dispute pe arena "Nepstadion - Ferenc Puskas".

 

Etichete
Comenteaza