Paszkany: „Nu se pune problema unei schimbări. Ando nu are nici o vină!"

 Paszkany: „Nu se pune problema unei schimbări. Ando nu are nici o vină!
Finanţatorul CFR-ului, Arpad Paszkany, a declarat ieri, la Digisport, că nu se pune problema schimbării lui Ioan Andone din funcţie, considerând că antrenorul nu are nici o vină că 10 jucători importanţi sunt accidentaţi.

 Totuşi, Paszkany a afirmat că Steaua, echipă care a învins CFR-ul în ultima etapă, nu impresionează. Un site italian anunţă, pe de altă parte, că echipa clujeană ar putea fi preluată de fostul antrenor al lui Lazio, Edoardo Reja.

„Nu mi se pare nimic special la Steaua. Nu am zis că nu joacă bine, dar nu mi se pare nimic special. Aşa, şi Vasluiul joacă bine, Pandurii poate şi mai bine. Dar aşa e la fotbal, uneori ai nevoie şi de noroc ca să ai rezultate. Nu se pune problema unei schimbări. Ne vedem de drumul nostru, Ando nu are nicio vină că avem 10 jucători accidentaţi. Trebuie să strângem cât mai multe puncte posibile atât în campionat, dar gândul nostru se îndreaptă mai mult spre Liga Campionilor. Ne dorim foarte mult să continuăm în primăvara Ligii Campionilor", a spus Paszkany, la Digisport. În schimb, site-ul italian gianlucadimarzio.com susţine că „feroviarii" l-au contactat deja pe Edoardo Reja, unul dintre cei mai apreciaţi tehnicieni din Peninsulă. Reja a pregătit ultima dată pe Lazio, echipă cu care a încheiat pe locul patru în sezonul trecut. (D.S.)

 

Comenteaza