Patru suporteri ai CFR au interdicţie să intre pe stadion, mâine

Patru suporteri ai CFR au interdicţie să intre pe stadion, mâine
Patru suporteri ai CFR Cluj au interdicţie să participe la meciul de mâine seară dintre CFR Cluj şi Bayern Munchen, avertizează Brigada de Jandarmi Mobilă din Cluj. Dacă vor fi depistaţi, aceştia riscă pedeapsa cu închisoarea.
Jandarmii îi “sfătuiesc” pe cei patru suporteri “să nu pătrundă ilegal pe stadion” la meciul de mâine seară, având în vedere că sunt incluşi în baza de date a Jandarmeriei cu interdicţia de a intra în stadion.

“În cazul identificării lor în incinta arenei sportive, aceştia riscă o pedeapsă cu închisoarea de la o lună la trei luni sau amendă, precum şi măsura de siguranţă a interzicerii accesului la competiţiile sau jocurile sportive, pe o perioadă de la unu la doi ani, care se adaugă la perioada pentru care s-a dispus iniţial măsura”, arată jandarmii într-un comunicat privind meciul de mâine.

Partida dintre CFR Cluj şi Bayern Munchen face parte din manşa retur a grupelor Ligii Campionilor şi se dispută mâine seară la ora 21.45 pe stadionul “Doctor Constantin Rădulescu” din cartierul clujean Gruia.
Comenteaza