Paulo Sergio, noul antrenor la CFR Cluj

Paulo Sergio, noul antrenor la CFR Cluj
"Noul antrenor este cel despre care presa a scris în ultimele zile, Sergio Conceicao". "E adevărat, Paulo Sergio este noul nostru antrenor". Ambele declaraţii îi aparţin finanţatorului CFR Cluj şi sunt făcute la o zi una de cealaltă. După ce sâmbătă seara spunea că noul tehnician e Conceicao, duminică seara Paszkany a anunţat că noul antrenor al "feroviarilor" e Paulo Sergio.

Publicaţia Diario de Noticias notează că Sergio Conceicao a negociat astăzi cu CFR Cluj, dar pretenţiile sale au determinat oficialii grupării din Liga I să se orienteze către Paulo Sergio.

Paulo Sergio, în vârstă de 44 de ani, a antrenat echipele Olhanense, Santa Clara, Beira-Mar, Pacos Ferreira, Vitoria Guimaraes, Sporting Lisabona şi, ultima dată, Hearts of Midlothian, alături de care a câştigat Cupa Scoţiei în 2012, arată Mediafax.

Antrenorul "feroviarilor", Ioan Andone, a demisionat în cursul acestei săptămâni, după eşecurile din campionat, chiar dacă a egalat Galatasaray Istanbul la ea acasă, 1-1 în Liga Campionilor.

Etichete
Comenteaza