PELUZA ȘEPCILE ROȘII: "Este zi de sărbătoare pentru noi! Cinstim istoria pe care am moștenit-o, clubul și orașul pe care le iubim"

PELUZA ȘEPCILE ROȘII: "Este zi de sărbătoare pentru noi! Cinstim istoria pe care am moștenit-o, clubul și orașul pe care le iubim"
| Foto: https://www.facebook.com/Sepcilerosii1919/

Peluza Şepcile Roşii a transmis un mesaj cu 10 instrucţiuni clare pentru cei peste 25.000 de suporteri ai Universităţii Cluj care au cumpărat deja bilete la partida din Cupa României cu CFR Cluj, care se dispută pe Cluj Arena, joi 2 noiembrie, de la ora 20:30. 

Galeria Universităţii Cluj pregăteşte o coregarfie specială în stadion la partida pe care echipa lor de suflet o va juca împotriva rivalilor de la CFR Cluj. 

"Ținem steagul sus și agităm fularele! Ridicați vocile și cântați, ca să vadă lumea toată, dragoste adevărată! Citiți cu atenție și țineți cont exemplar, de fiecare dintre detaliile următoare. Și în stadion, acolo unde este nevoie, ajutați. Dați indicații și celor pe care îi vedeți că nu știu ce se întâmplă. 

Este foarte important aportul fiecăruia care citește aceste rânduri și al tuturor celor care vin la stadion pentru a susține Simbolul Unor Inimi Românești!

1. După întâlnirea din Unirii, plecarea spre stadion se face grupat, în ritmul impus de brigăzile din față. Aveți grijă de voi și unii de alții, respect și loialitate! Dragostea pentru "U" și camaraderia ne-au adus împreună și ne țin uniți! Să nu uitați asta nicio secundă.

2. Cei care nu participați la regruparea din Unirii, porniți la stadion cu minim 2 ore înainte. Faceți tot posibilul să ajungeți la timp, să nu ratați începutul meciului sau să aglomerați accesul cu câteva minute înainte, trebuie să intrați pe stadion cu minim 20 de minute înainte de start.

3. Pe fiecare scaun din stadion, veți găsi câte o pânză, steag, pancartă sau câte o plăcuță de carton. Toate aceste elemente trebuie să rămână obligatoriu pe locurile unde au fost găsite! Este foarte important ca tot ce este pregătit, să rămână exact pe locurile pe care au fost așezate elementele coregrafiei în prealabil! Reușita coregrafiei depinde de asta.

4. Elementele de coregrafie se ridică și sunt folosite numai la semnalul primit la portavoce! Odată ocupate locurile, NU SE SCHIMBĂ LOCURILE și/sau POZITIONAREA ELEMENTELOR DE COREGRAFIE! Fiecare element al coregrafiei rămâne exact pe scaunul unde a fost așezat înainte și unde a fost găsit de voi.

5. NU SE FACE NIMIC DIN PROPRIE INIȚIATIVĂ! Coordonarea acțiunilor și activităților din Peluză se face exclusiv prin instrucțiunile primite de la portavoce. Deasemenea, la tribună coordonarea acțiunilor și instrucțiunile se vor transmite explicit și tare, orice acțiune se face doar urmând aceste instrucțiuni! La distribuirea de steaguri sau pânze, acestea se vor folosi de asemenea, conform indicațiilor primite!

6. Fiecare "U"-ist cântă exclusiv cântecul inițiat de către cel care dă tonul la portavoce urmând ritmul pe care îl dictează tobele! Vibrând la unison cu toate inimile Alb și Negru.

7. Cei care veniți în Peluză și nu faceți parte din grupurile Peluza Șepcile Roșii sau care nu sunt afiliate cu aceasta, vă veți așeza de la rândul 5 în sus, astfel încât exclusiv grupurile să se așeze lângă gard. Sub nicio formă nu se ocupă culoarul de jos de lângă gradene! 

8.  Sunt interzise filmările și pozele din Peluză! Pentru acest lucru, există persoane desemnate și veți găsi materialele online, după meci.

9. În urma noastră, rămâne curat, peste tot, din piață, pe traseu și în stadion. Toate mizeriile și gunoaiele rămân numai la tomberoane.

10. Stăm alaturi de Simbolul Unor Inimi Românești și cântăm tot timpul urmând valorile Universității! Fără excepție. Indiferent de scor și de momentul meciului noi cântăm tot timpul pentru "U"! Asta-i treaba noastră, să încurajăm studenții! Urmăm exclusiv indicațiile și tonul primite de la portavoce! De discilpina și atenția cu care urmăm toți pașii gândiți, depinde modul în care transmitem Vibrația Alb și Negru în teren! Numai astfel încurajăm Studenții exemplar și suntem forța de care "U" are nevoie!

Nu avem voie să uităm că este zi de sărbătoare pentru noi! Cinstim istoria pe care am moștenit-o, clubul și orașul pe care le iubim. Trebuie să ne încurajăm studenții cu fair play și respect față de valorile Universității! Sub nicio formă nu răspundem provocărilor, cântăm și scandăm numai pentru și despre "U". Încurajăm numai Universitatea. Noi suntem PELUZA ȘEPCILE ROȘII! Noi dăm tonul! Noi suntem vocea, nu ecoul!", au transmis pe Facebook Sepcilerosii1919. 

Comenteaza