Peralta despre sezonul mai slab al CFR-ului: Fotbalul nu e la fel de exact ca matematica

Peralta despre sezonul mai slab al CFR-ului: Fotbalul nu e la fel de exact ca matematica
Fotbalistul argentinian al CFR-ului, Sixto Peralta, este încântat de perioada petrecută la Cluj şi consideră jucătorii cu vechime mai mare la CFR sunt principalii vinovaţi pentru sezonul mai slab al echipei, însă tot ei trebuie să fie cei care susţin formaţia în aceste momente.

„Este o perioadă grea pentru noi, la fotbal în asta constă frumusețea, nu este la fel de exact ca și matematica, fotbalul este mult mai complex. În primul rând, noi, cei care suntem de 3-4 ani la echipă suntem principalii vinovați, dar noi suntem în același timp cei care trebuie să susținem echipa în asemenea momente", a declarat Peralta într-un interviu acordat site-ului oficial al echipei CFR Cluj.

Fotbalistul a vorbit şi despre viaţa în România, la Cluj.

„Mă simt foarte bine aici în România, sincer să spun, înainte să vin în România nu știam prea mult despre această țară și recunosc că am venit cu o oarecare reținere pentru că nu știam la ce să mă aștept, dar perioada care a urmat a fost incredibil de frumoasă, atât pentru mine cât și pentru familia mea. Soția mea a și născut aici și sincer nu mă așteptam ca viața în Cluj să fie așa de frumoasă. Nici nu am simțit că au trecut așa de repede anii pe lângă mine, a fost o perioadă excelentă pe care am petrecut-o alături de familie și colegi", a adăugat Peralta.

Titular în derby-ul Clujului dintre CFr şi „U", Operalat a evoluat doar câteva minute în partida cu FC Braşov, încheiată cu scorul de 2-2.

 

Comenteaza