Foto Peste 1.000 de oameni au alergat în scop caritabil la Sports Festival 2023

Peste 1.000 de oameni au alergat în scop caritabil la Sports Festival 2023
| Foto: ZIUA de Cluj
Crosul Supereroilor 2023
Crosul Supereroilor 2023
Crosul Supereroilor 2023
Crosul Supereroilor 2023
Crosul Supereroilor 2023
Crosul Supereroilor 2023

Crosul Supereroilor s-a desfășurat și în acest an în cadrul celui mai mare eveniment din România dedicat sportului.

Dimineața zilei de duminică a fost dedicată sportului în scop caritabil la Cluj-Napoca. Peste 1.000 de persoane s-au înscris la Crosul Supereorilor pentru a alerga pentru Cluj și a susține o nouă cauză caritabilă: renovarea Clinicii de Obstetrică-Ginecologie “Dominic Stanca” din Cluj-Napoca.

În cadrul Crosului au participat atât simpli iubitori de sport, dar și personalități din media, din sport, precum Ana Bogdan, Simone Tempestini sau Benny Adegbuyi, dar și primarul Emil Boc, care s-a declarat încântat de eveniment.

"Îi felicit pe toți clujenii, dar și pe cei din țară care au participat la acest eveniment minunat. Acest cros are atât un scop caritabil, cât și acela de a încuraja un mod de viață sănătos.

Cea mai ieftină investiție în sănătate este mișcarea. Sunt foarte mulțumit de ritmul meu, am terminat cu un timp de 6 minute/km, ceea ce e foarte bine. Important este să participi, nu să câștigi", a spus primarul.

Startul Crosului Supereroilor a fost pe Cluj Arena, iar participanții au alergat pe un traseu de 5 km: Cluj Arena– Splaiul Independenţei – Str. George Coșbuc – Parcul Central „Simion Bărnuțiu” - Pod Napoca –Bulevardul 1 Decembrie 1918 – str. Sigismund Toduță – str. Gavril Muzicescu – Bulevardul 1 Decembrie 1918 – Pod Napoca – str. Splaiul Independenței – Cluj Arena.

Crosul Supereroilor a avut trei probe: PRO 10K feminin/masculin (+premiu pentru record de timp), OPEN 10K feminin/masculin și OPEN 5K feminin/masculin.

Comenteaza