Peste 3.000 de oameni ar putea fi prezenți zilnic la Transylvania Open 2022: "Vor fi zile în care spectatorii pot urmări și 12 meciuri"

Peste 3.000 de oameni ar putea fi prezenți zilnic la Transylvania Open 2022: "Vor fi zile în care spectatorii pot urmări și 12 meciuri"
| Foto: facebook.com/TransylvaniaOpen

Turneul de la Cluj-Napoca este un prilej perfect pentru iubitorii tenisului să urmărească îndeaproape nume mari ale "sportului alb".

Organizat ca și anul trecut în BT Arena, Transylvania Open oferă șansa celor pasionați de tenis și nu numai de a urmări un număr mare de meciuri pe parcursul turneului. Sala Polivalentă va fi complet transformată și va găzdui două terenuri pe care se va juca simultan între 8 și 16 octombrie.

"Anul trecut a fost o nebunie să ne gândim la așa ceva. Am investit foarte mult în acea separare antifonică. Aveam nevoie de un număr de terenuri suficient și era complicat să folosim ambele săli pentru că am fi blocat activitățile echipelor din Cluj.

Am încercat să facem ceva inedit și cred că acest aspect dă un farmec aparte turneului, e o atmosferă prietenoasă. Pe zi pot veni 3.500 de oameni. Se vând bilete doar pentru terenul central, dar se pot vedea gratuit și meciurile de pe celălalt teren. Vor fi zile în care spectatorii pot urmări și 12 meciuri.

Suprafața de joc mai fi și mai specială față de anul trecut. Folosim terenuri aduse din Polonia. Au o vopsea specială, omologată special pentru turnee WTA. Investiția a fost foarte mare. Cu siguranță va arăta foarte bine, atât de a fața locului, cât și la TV. Turneul este transmis la ESPN, Sky. Meciurile Emmei Răducanu se vor vedea în Marea Britanie pay per view, deci avem o mare responsabilitate.

Vom avea un hard destul de lent. Am ales să nu fie foarte rapid. Jucătoarele românce sunt mai familiarizate cu zgura, iar suprafețele mai lente înseamnă schimburi mai lungi și meciuri mai spectaculoase", a dezvăluit directorul competiției pentru ZIUA Live.

Avertismentul organizatorilor privind achiziția de bilete

Patrick Ciorcilă a dezvăluit interesul imens al oamenilor pentru Transylvania Open 2022, însă a avertizat în legătură cu site-urile care comercializează bilete pentru competiție.

"Cu siguranță sferturile, semifinalele și finalele vor fi sold out. Cred că zilele de calificări sunt interesante, sunt în weekend. Vom avea și multe românce. De luni sunt toate motivele să vină oamenii la BT Arena.

Clujenii au toate motivele să își ia bilete pentru acest turneu. Îi sfătuim să ia bilete doar de pe entertix.ro. Au fost multe cazuri și anul trecut în care au fost cumpărate bilete de pe alte site-uri, noi nu putem răspunde pentru acelea", avertizează directorul turneului de la Cluj-Napoca.

loading...
Comenteaza