Petrescu explică de ce nu joacă Horj. Ce i-a transmis fundașului

Petrescu explică de ce nu joacă Horj. Ce i-a transmis fundașului
Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, a explicat de ce nu l-a folosit pe Răzvan Horj în acest sezon. ”Bursucul” i-a transmis pe această cale și un mesaj fundașului de 21 ani.

Anul trecut, Horj era unul dintre jucătorii de bază ai "feroviarilor". A fost promovat la prima echipă de Vasile Miriuță, bifând 28 meciuri pentru CFR în toate competițiile. Sezonul acesta, însă, Dan Petrescu i-a preferat în apărare pe Andrei Mureșan și noul venit Paulo Vinicius. Cu toate acestea, fostul internațional îi lasă o portiță deschisă fundașului central de 21 ani.

"Horj este un fotbalist foarte bun, însă perechea Vinicius și Mureșan îmi place foarte mult. Ei evoluează foarte bine. Răzvan trebuie să își prelungească contractul cu CFR Cluj, pentru că în viitor s-ar putea să joace. Când jucătorii nu prind lotul ori se enervează și pleacă, ori se ambiționează și muncesc mai mult. Eu sper ca în al doilea caz să se regăsească și Horj", a spus Dan Petrescu.

Răzvan Horj joacă în Gruia de la 15 ani. Este originar din Moisei (județul Maramureș) și e cotat la 600.000 euro pe portalul Transfermarkt.com.

"Fotbalul mi-a plăcut încă de mic. Obișnuiam să mă joc cu copiii din satul meu natal. Părinții nu erau de acord cu pasiunea mea, dar cu timpul s-au obișnuit. La 15 ani, m-am mutat la Cluj și am fost în probe la CFR timp de o săptămână. Antrenor mi-a fost Mihai Pop. La finalul stagiului respectiv, acesta l-a sunat pe tatăl meu și de atunci am început să joc aici", declara Horj într-un interviu acordat anul trecut.

Comenteaza