Petrescu salută convocările lui Hoban și Deac, dar anunță: ”Mă rog să joace cât mai puțin”

Petrescu salută convocările lui Hoban și Deac, dar anunță: ”Mă rog să joace cât mai puțin”
Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, salută decizia lui Cosmin Contra de a-i chema la națională pe Ovidiu Hoban (34 ani) și Ciprian Deac (31 ani).

"Bursucul" se teme, însă, că cei doi jucători s-ar putea accidenta în amicalele cu Turcia și Olanda.

"Pentru mine e și bine, dar și rău. Au și ei o vârstă. Ne rugăm să joace cât mai puțin și să vină sănătoși. Sper ca la meciul de la Cluj să evolueze amândoi de la început și să joace la fel de bine ca în partida cu Danemarca. Sunt convins că stadionul va fi plin cu Turcia. Asta îi va ajuta pe băieți, dar și pe Contra, care are nevoie de susținere", a spus Dan Petrescu.

Ciprian Deac este pe val înaintea dublei cu Turcia și Olanda. Mijlocașul clujean a marcat unicul gol al partidei cu CSM Politehnica Iași, câștigată de CFR cu 1-0. Tot Deac a punctat și în remizat cu Danemarca, scor 1-1, disputată luna trecută, la Copenhaga, în ultima etapă a preliminariilor CM 2018. A fost primul său gol în tricoul României. 12 selecții are Deac la prima reprezentativă.

Ovidiu Hoban a jucat și el în partida cu danezii. Jucătorul de 34 ani are 29 de meciuri și un gol sub "tricolor". Hoban a înscris pe 8 octombrie 2015, în egalul 1-1 cu Finlanda, din calificările pentru Euro 2016.

România - Turcia va avea loc joi, 8 noiembrie, de la ora 20:15, pe stadionul lui CFR Cluj. Marți, 14 noiembrie, de la ora 21:00, pe Arena Națională din București, "tricolorii" vor susține un amical cu Olanda.

Comenteaza