Petrescu se apără înaintea deplasării cu Sepsi: ”Dacă CFR nu avea puncte, nu mai vorbea nimeni de noi”

Petrescu se apără înaintea deplasării cu Sepsi: ”Dacă CFR nu avea puncte, nu mai vorbea nimeni de noi”
Dan Petrescu a reacționat la atacurile apărute împotriva CFR-ului din ultima perioadă. ”Bursucul” crede că nimeni nu ar fi vorbit despre echipa sa dacă nu avea puncte.

Etapa trecută, "feroviarii" au învins-o acasă cu 1-0 pe Dinamo. Golul victoriei a venit dintr-un penalty controversat, pe care l-a transformat Culio. Argentinanul a bifat, astfel, al treilea gol la rând din "11" metri.

"Dacă CFR nu avea puncte, nu mai vorbea nimeni de noi. Dar avem puncte și a început să ne atace toată lumea. O să-mi apăr mereu echipa, indiferent unde antrenez. Mi-e greață de acei oameni care ne atacă. Să-și vadă de echipele lor, de munca lor. Noi nu atacăm pe nimeni, noi jucăm. Dacă ei cred că numai arbitrii au câștigat punctele, e problema lor. Acești jucători s-au dăruit, s-au bătut și nu îmi convine ce se întâmplă. Aste este România, asta se creează în jurul CFR. Suntem o echipă care deranjează", a declarat Petrescu.

Luni, de la ora 21:00, CFR Cluj va evolua în deplasare cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Ardelenii ocupă locul 2 în clasament, cu 13 puncte. Covăsnenii se află pe 8, cu 6 puncte. În ultima rundă, viitoarea adversară a clujenilor a pierdut cu 1-2 la Mediaș.

"Sepsi ne poate pune probleme. Au jucat două meciuri acasă, pe care le-au câștigat, cu Viitorul (1-0) și Juventus (2-1). Au entuziasm, au agresivitate maximă, jucători ca Hadnagy, Astafei, Petre, Grecu, Herea și Oros, plus jucători străini foarte buni. Nu cred că se vor bate la retrogradare în acest sezon. Nu vreau ca băieții mei să joace la adevărata valoare, eu vreau să câștige. Degeaba joci bine dacă nu câștigi", a explicat antrenorul lui CFR Cluj.

Comenteaza