Povestea continuă. "U" Cluj începe campionatul cu Unirea Tritenii de Jos, pe Cluj Arena

Povestea continuă.
Obiectivul trupei antrenate de Marius Popescu este extrem de ambiţios: revenirea în Liga 1 până în 2019. Atunci se vor împlini 100 ani de la înfiinţarea Universităţii Cluj.

"U" Cluj întâlneşte, sâmbătă, de la ora 17:00, Unirea Tritenii de Jos, în primul meci din noul sezon al Ligii a IV-a. Partida se dispută pe Cluj Arena şi va conta pentru etapa a doua din campionatul judeţean de fotbal.

Noua echipă a "Şepcilor roşii" porneşte la drum cu un lot format din jucători crescuţi în propria pepinieră. "U" se poate mândri cu patru nume importante, care au mai evoluat în trecut în tricoul slb-negru. E vorba de atacantul Dorin Goga (32 ani), mjlocaşii Alex Păcurar (34 ani) şi Gabriel Giurgiu (34 ani), dar şi de fundaşul Octavian Abrudan (32 ani).

La conducerea tehnică a echipei se află fostul atacant al "studenţilor", Marius Popescu. Acesta va fi ajutat de Zsolt Szilagzi şi Emilian Dolha.

De asemenea, fostul internaţional Ioan Ovidiu Sabău va ocupa funcţia de manager sportiv al clubului "alb-negru". Acesta a refuzat, recent, o ofertă din partea Federaţiei Române de Fotbal (FRF), în care i s-a propus cooptarea în staff-ul selecţionerului Christoph Daum.

Antrenorul principal al "Şepcilor roşii", Marius Popescu, le-a transmis un mesaj suporterilorUniversităţii Cluj: "Începe un nou campionat, e un moment important în viața clubului. Vă așteptăm la stadion să ne susțineți ca și până acum și vă rugăm săaveți răbdare cu noi, pentru a ne atinge scopul final: revenirea în elita fotbalului românesc, acolo unde ne este locul", a declarat antrenorul principal înainteadebutului echipei în sezonul 2016/2017.

Biletele pentru acest meci au fost puse la vânzare la casele Cluj Arena, la prețul unic de 5 lei, şi pot fi achiziţionate până în ziua meciului, la ora 17:00.

Iată lista fotbaliştilor Universităţii Cluj convocaţi de Marius Popescu pentru partida de sâmbătă: Cristian Man, Rareș Pop, Emilian Dolha, Florin Fizeșan, Horațiu Popa, Octavian Abrudan, RareșCîndea, Darius Hîmpea, Flavius Nistor, Gabriel Giurgiu, Alexandru Păcurar, Adrian Pop Solovăstru, Mădălin Bercea, Cristian Kilin, Dorin Goga, Brian Lemac, Iuliu Hațiegan, Adrian Pintea.

Fotbaliştii şi staff-ul tehnic îşi vor începe ziua de sâmbătă cu o vizită în Parcul "Iuliu Haţieganu", unde, de la ora 11:00, îi vor susţine pe colegii rugbiştide la "U", care au meci cu CSM Olimpia Bucureşti.Universitatea Cluj îi încurajează, astfel, pe suporterisă susţină toate echipele care joacă sub sigla "U".

Obiectivul trupei antrenate de "Papi" este extrem de ambiţios şi anume, revenirea în Liga 1 până în 2019. Atunci, se vor împlini 100 ani de la înfiinţarea Universităţii Cluj.

Adversarele "studenţilor" din noua stagiune a Ligii a IV-a sunt Ardealul Cluj, Someşul Gilău, Vulturul Mintiu Gherlii, I.S. Câmpia Turzii, Olimpia Gherla, CS Floreşti, Sticla Arieşul Turda, Armenopolis Gherla, CFR Dej, Viile Dejului, Unirea Floreşti, Unirea Tritenii de Jos, Arieşul Mihai Viteazu şi Viitorul Mihai Georgescu.

Având în vedere numărul impar al participantelor, în fiecare etapă una dintre echipe va sta. Prima dintre ele a fost chiar "U" Cluj.

Unirea Tritenii de Jos-"U" Cluj se joacă, sâmbătă, de la ora 17:00, pe Cluj Arena.

 

Comenteaza