Presa engleză: "Chelsea a zdrobit Steaua", "Floare la ureche pentru Chelsea"

Presa engleză:
Presa engleză a notat, după victoria obţinută de Chelsea Londra în meciul cu Steaua, scor 4-0, în grupa E a Ligii Campionilor, că formaţia lui Jose Mourinho "a zdrobit" gruparea bucureşteană, după un joc care a fost "floare la ureche" şi ca o "o plimbare în parc" şi pentru londonezi.

"Chelsea a zdrobit Steaua Bucureşti", a notat BBC, menţionând că echipa londoneză a avut "o prestaţie adecvată" în faţa unei "adversare slabe".

Daily Mirror scrie că victoria obţinută de Chelsea este convingătoare. "Floare la ureche pentru Chelsea, care nu a părut să fie nicio clipă în pericol în România. Echipa lui Jose Mourinho a obţinut o victorie confortabilă, care reface puţin din moralul pierdut dupã înfrângerea din prima etapă, cu FC Basel", notează jurnalul englez, adăugând că singurul aspect negativ de la meciul de marţi este accidentarea lui Fernando Torres.

"O plimbare în parc, marţi, pentru cele două echipe din Premier League: Chelsea a obţinut prima victorie din această ediţie a LC, un 4-0 convingător cu Steaua, iar Arsenal a învins-o pe Napoli cu 2-0", a scris şi Daily Mail.

The Independent a menţionat că "Performanţa de vituoz a lui Mata a ridicat ceaţa, iar Chelsea a atins notele înalte". "Jose Mourinho nu a avut prea multe motive ca să zâmbească, în ultima perioadă, dar prestaţia spaniolului în România cu siguranţă i-a îmbunătăţit starea tehnicianului", a adăugat The Independent.

"Jose Mourinho din nou în control, după victoria facilă a echipei Chelsea", a titrat The Telegraph. "Chelsea a revenit la rutina sa, datorită unei duble a lui Ramires, în meciul cu Steaua Bucureşti", a notat şi The Guardian.

Campioana României, Steaua Bucureşti, a înregistrat a doua înfrângere consecutivă în grupa E a Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, marţi, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-0 (2-0), de echipa engleză Chelsea Londra. Golurile au fost marcate de Ramires '19, '55, Georgievski '44 (autogol) şi Lampard '90.

 

Comenteaza