Preţuri accesibile la pachetele de Liga Campionilor, susţine conducerea CFR-ului

Preţuri accesibile la pachetele de Liga Campionilor, susţine conducerea CFR-ului
Grupa din care face parte CFR Cluj, este una echilibrată, iar „feroviarii” pot lupta cu Braga şi Galata, doar Manchester făcând notă distinctă, potrivit preşedintele echipei clujene, Iuliu Mureşan.

„Este o grupă echilibrată, este o grupă în care putem face puncte. Nici Galata nici Braga nu sunt mult peste noi. Cu Manchester va fi altceva", a specificat pentru ziuadecj.ro Iuliu Mureşan.

Conform reprezentantului CFR Cluj preţul pachetelor pentru meciurile din grupă va fi unul accesibil, mai mic decât cel practicat la precedenta participare a echipei clujene în grupele Ligii Campionilor.

Preşedintele „feroviarilor" a menţionat că, pe de altă parte, sosirea unei echipe de talia lui Manchester United la Cluj, dar şi a altor formaţii din Liga Campionilor reprezintă un câştig atât pentru fani cât şi pentru Cluj. „Desfăşurarea unor meciuri din grupele Ligii Campionilor aici e un lucru extraordinar", a punctat Mureşan.

CFR Cluj va participa pentru a treia oară în grupele Ligii Campionilor, după ce de această dată a avut de trecut de două tururi preliminare, în care a depăşit Slovan Liberec şi FC Basel.

CFR face parte din grupa H, alături de Manchester United, Sporting Braga şi Galatasaray Istanbul.

 

Comenteaza