Prima ediţie a turneului de judo "Alina Dumitru" va avea loc în perioada 18-19 mai

Prima ediţie a turneului de judo
Prima ediţie a turneului de judo "Alina Dumitru", rezervat copiilor sub 11 şi 13 ani, va avea loc în perioada 18-19 mai, au anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, organizatorii competiţiei, Fundaţia pentru Tineret a Municipiului Bucureşti şi CSA Steaua.

Meciurile din cadrul turneului, la care sportivii nu vor trebui să plătească taxă de înscriere, vor avea loc la Sala Floreasca "Lucian Grigorescu". Data limită de înscriere în concurs este 30 aprilie.

Campioana olimpică Alina Dumitru, care a început să practice judo la FTMB, a declarat că nu se aştepta ca un turneu pentru copii să îi poarte numele. "Nu m-am gândit niciodată că un turneu îmi va purta numele. Eu nu m-am gândit nici că voi ajunge atât de departe în sport. Când m-am apucat de judo, am făcut-o pentru a-mi întări organismul din punct de vedere fizic şi psihic. Este o onoare pentru mine şi sper să atrag copiii către sport. Îmi doresc ca dintre copiii pe care îi cresc, măcar unul să ajungă la nivelul meu. Am câteva fetiţe care îmi plac foarte mult şi care înţeleg foarte repede acest sport şi nu trebuie să lucrez foarte mult cu ele", a spus Alina Dumitru.

Etichete
Comenteaza