Prima reacţie a lui Moroşanu după ce a ieşit din spital

Prima reacţie a lui Moroşanu după ce a ieşit din spital

După meciul câștigat cu Daniel Sam, joi seara la Cluj-Napoca, Cătălin Moroşanu a fost transportat de urgenţă la spital pentru investigaţii. 

Cătălin Moroşanu a ajuns la spital imediat după lupta cu americanul Daniel Sam, fiind supect de fracturi costale. "Moro" a fost supus investigaţiilor medicale până la ora 4:00 dimineaţa, potrivit Pro Sport. Pentru a-şi liniştii fanii, după ieşirea din spital, Moroşanu a postat, pe Facebook, imagini din timpul luptei, însoţite de mesajul  "Pălitura moldovenească încă funcţionează!".

Joi seara, la Sala sporturilor „Horia Demian”, a avut loc gala de kickboxing Dynamite Fighting Show, care i-a avut în prim plan pe „Moartea din Carpați” Cătălin Moroșanu și pe clujeanul de origine nigeriană Benny Adegbuyi. Gala face parte din turneul de retragere a sportivului român. Cătălin Moroșanu l-a învins pe britanicul Daniel Sam în trei runde, luându-și astfel revanșa pentru înfrângerea suferită în 2016. Acest meci a fost ultimul din cariera lui Cătălin Moroșanu în România.

Comenteaza