Primarul așteaptă noi investitori alături de "Șepcile roșii": "Acest brand extraordinar al orașului reprezintă ADN-ul Clujului"

Primarul așteaptă noi investitori alături de "Șepcile roșii": "Acest brand extraordinar al orașului reprezintă ADN-ul Clujului"
| Foto: facebook.com/EmilBoc

Emil Boc a ținut să le mulțumească sponsorilor Universității Cluj și a lansat o invitație către alte companii care doresc să se asocieze cu clubul din Superligă.

Primarul a vorbit despre firmele private care investesc la Universitatea Cluj și care susțin formația antrenată de Eugen Neagoe cu aproximativ 1.6 milioane de euro. Emil Boc le-a mulțumit celor implicați și consideră că în curând și alte companii se vor alătura proiectului.

"Le mulțumesc celor 35 de sponsori pe care îi are Universitatea Cluj și care aduc peste 1.6 milioane de euro la club. Banca Transilvania nu susține doar baschet, ci și fotbalul și nu este străină de ceea ce înseamnă brand-ul acestui oraș. Terapia, un alt brand extraordinar al Clujului, apoi IRUM, Superbet, DeLonghi, Arobs, Raza, WAM, daor ca să mă refer la primii 10, dar mai sunt mulți alții. 

Sunt convins că vor fi și alții în continuare pentru că acest brand extraordinar al orașului reprezintă ADN-ul Clujului. Eu întotdeauna am spus că pun accent pe valori și văd oameni care prosperă din acest oraș întorc o parte din ce realizează comunității. Asta face diferența la Cluj, față de alte orașe.

Există acest spirit de a crea o comunitate în adevăratul sens al cuvântului. Putem reuși dacă ne sprijinim reciproc", a spus primarul la ZIUA Live.

 

Banca Transilvania nu susține doar baschet, ci și fotbalul și nu este străină de ceea ce înseamnă brand-ul acestui oraș. Terapia, un alt brand extraordinar al Clujului, apoi IRUM, Superbet, DeLonghi, Arobs, Raza, WAM, daor ca să mă refer la primii 10, dar mai sunt mulți alții. 

Comenteaza