Primarul Emil Boc i-a dat replica antrenorului Stelei, Laurenţiu Reghecampf. „Să se uite mai întâi în ograda lor"

Primarul Emil Boc i-a dat replica antrenorului Stelei, Laurenţiu Reghecampf. „Să se uite mai întâi în ograda lor
Replica primarului a venit după ce antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a spus că disputarea meciului cu Spania la Cluj, în detrimentul Bucureştiului, ar fi „o pată pentru România".

Ar trebui să se uite mai întâi în ograda lor şi după aceea să vorbească. Nu noi suntem de vină că ei nu sunt în stare să organizeze un meci cu campioana Europei şi cu campioana mondială. Trebuie să fie încântaţi şi bucuroşi că există în România un stadion de o asemenea ţinută, care oricând poate primi campioana Europei, campioana mondială şi să joace fotbal de calitate", a declarat primarul Clujului, Emil Boc, joi, într-o emisiune la Napoca FM.

Primarul Emil Boc a mai spus că municipiul Cluj-Napoca poate fi considerat un model în organizarea de mari competiţii sportive. „La Polivalentă la fel, avem meciul cu Norvegia, campioană mondială la handbal, avem meciul cu Germania la tenis feminin, avem Campionatul European de Gimnastică, Campionatul European de Baschet. Suntem un oraş care, într-adevăr, în România, de departe, putem fi consideraţi un model", a fost de părere primarul Clujului.

Emil Boc a mai reamintit că în timpul mandatului său de prim-ministru a sprijinit construcţia a două stadioane, Cluj Arena, dar cu bani mult mai puţini, şi Naţional Arena.

"Sunt foarte dezamăgit că nu se joacă pe Arena Naţională, am fi avut parte de un gazon bun şi de mai mulţi spectatori. Faptul că meciul cu Spania se va juca la Cluj e o pată pentru România. Cred că ar trebui să se implice cineva, nu ştiu cine, poate chiar preşedintele României. Să dea acoperişul jos, jucăm fără el, nu-i problemă", a precizat antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, într-o declaraţie dată Pro Sport miercuri, 2 martie.

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunțat că meciul amical cu Spania, de pe 27 martie, se va disputa la Cluj.

România are două meciuri amicale pe teren propriu programate pentru ultima decadă a lunii martie. Meciul cu Lituania, din 23 martie, ar fi trebuit să aibă loc pe Cluj Arena, iar cel cu Spania, din 27 martie, pe Naţional Arena.

Faptul că stadionul din capitală nu are autorizaţie de la ISU şi că Primăria Municipiului Bucureşti nu doreşte să îşi asume responsabilitatea pentru eventuale incidente, a mutat întâlnirea dintre reprezentativa noastră şi campioana Europei la Cluj-Napoca.

 

Comenteaza