Video Primarul, încântat de atmosfera de la Derby: "Așa trebuie să fie Clujul, un model de spectacol, de fair-play"

Primarul, încântat de atmosfera de la Derby: "Așa trebuie să fie Clujul, un model de spectacol, de fair-play"

Emil Boc s-a bucurat de modul civilizat în care s-au manifestat cele două galerii ale rivalelor din oraș.

Chiar dacă Universitatea, echipa pe care primarul o susține, a pierdut cu 4-0, Boc nu a fost supărat, i-a felicitat pe cei de la CFR și a avut cuvinte de laudă și despre suporteri. Edilul s-a declarat încântat de modul în care cele două galerii s-au manifestat și a remarcat, în primul rând, "Șepcile roșii".

"Vreau să felicit CFR pentru victorie, au fost mai buni. Succes în drumul spre câștigarea titlului. Vrea să felicit galeriile, în special cea a Universității. Au făcut un spectacol extraordinar, atât prin număr cât și prin coregrafie.

Felicit ambele galerii și pentru atitutinde. Se poate să avem la Cluj un derby cu spectacol, cu fair-play, cu atmosferă de oraș de 5 stele.

Așa trebuie să fie Clujul, un model de spectacol, de fair-play, indiferent cu cine ținem. Acest spectacol sportiv face cinste orașului și trebuie să ne bucurăm", a spus Boc la ZIUA Live.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza