Primul test adevărat pentru "Şepcile roşii". "U" joacă pe terenul liderului

Primul test adevărat pentru
Suporterii Universităţii Cluj şi-au dat întâlnire sâmbătă dimineaţa, la ora 8:30, în parcarea Polus Center, de unde vor pleca în coloană spre stadionul din Gilău.

"U" Cluj întâlneşte, sâmbătă, în deplasare, Someşul Gilău, în cea de-a patra etapă a noului sezon din Liga a IV-a.

Pentru "studenţi", este al treilea meci din actuala stagiune, după partidele cu Unirea Tritenii de Jos (12-0) şi CFR Dej (7-0). În prima rundă, echipa lui Marius Popescu a stat.

Disputa cu Someşul Gilău va fi primul joc care se va desfăşura în deplasare. Ultimele două s-au disputat acasă, pe Cluj Arena.

Etapa trecută, "U" Cluj s-a impus cu 7-0, pe teren propriu, în faţa celor de la CFR Dej. Golurile "alb-negrilor" au fost înscrise de Brian Lemac (min. 9, min. 82), Iuliu Haţiegan (min. 33, penalty), Mădălin Bercea (min. 53), Dorin Goga (min. 65), Rareş Cîndea (min. 72)şi Adrian Pintea (min. 90). În meciul respectiv, a lipsit Alexandru Păcurar, autor al unei duble în partida cu Tritenii de Jos.

Viitoarea adversară a "Şepcilor roşii" a învins până acum Arieşul Mihai Viteazu (6-2), Armenopolis Gherla (6-2) şi Vulturul Mintiu Gherlii (3-2).

Ambele combatante sunt neînvinse în campionat. Pe aceeaşi listă se află şi Olimpia Gherla sau Sticla Arieşul Turda.

Cele două cluburi sunt şi formaţiile cu cel mai bun atac din acest sezon. În acest moment, Universitatea se află pe locul patru, cu 6 puncte şi un golaveraj de 19-0. De partea cealaltă, Someşul ocupă primul loc, cu maximum de puncte şi un golaveraj de 15-6.

"Ne aşteaptă o partidă grea. Universitatea are mulţi jucători cu experienţă şi cu siguranţă este şi mai bine pregătită. Sper ca echipa mea să facă un meci bun şi la final să ne bucurăm cu toţii. Dacă scoatem o remiză, ar fi extraordinar. Promovarea nu e un obiectiv pentru noi, cu toate că avem maximum de puncte după primele trei etape. Ne dorim, însă, ca la final să ocupăm unul dintre primele trei locuri. Presiunea e pe adversarii noştri, nu pe noi", a declarat antrenorul Someşului, Rareş Mateş, pentru ZIUA de CLUJ.

Primarul Gilăului, Dumitru Sfîrlea, a luat toate măsurile necesare pentru ca jocul de sâmbătă să se desfăşoare în cele mai bune condiţii. El este şi preşedintele clubului cu care vor da piept "Şepcile roşii" în weekend.

"Este o mare onoare pentru noi, dar în acelaşi timp, şi o mare responsabilitate. Am mobilizat toate autorităţile locale pentru a evita apariţia unor situaţii neprevăzute. Nu contează atât de mult rezultatul, deşi suntem pe primul loc, dar sper să fie un meci frumos", a spus el.

Suporterii Universităţii Cluj şi-au dat întâlnire sâmbătă dimineaţa, la ora 8:30, în parcarea Polus Center, de unde vor pleca în coloană spre stadionul din Gilău.

Someşul Gilău - "U" Cluj se joacă sâmbătă dimineaţa, de la ora 11:00.

Comenteaza